• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnički Niš - Crvena zvezda: "RASPRODANO"

Rasprodate su sve ulaznice za meč šesnaestine finala Kupa Srbije na "Čairu", a možda će ih u srijedu biti još u prodaji...

  Radnički Niš - Crvena zvezda: "RASPRODANO"  Izvor: MONDO

Četiri godine i dva dana od meča šesnaestine finala Kupa Srbije u kojem je Radnički iz Niša poražen od Crvene zvezde rezultatom 3:0, a golove su postigli Ivan Tričkovski, Gabrijel Kleo i Marko Blažić, dva rivala iz ponovo će se sastati na "Čairu".

Ponovo u šesnaestini finala Kupa, ali ovog puta na renoviranom i "našminkanom" stadionu, koji je rasprodan! Tačnije, rasprodane su tri tribine koje su u funkciji, a da li će pred početak meča u srijedu od 16 časova u prodaju biti pušten i nedovršeni "istok", odlučiće komisija za bezbjednost FSS u utorak u toku popodneva.

Radnički je saopštio da je "planulo" oko 10.500 ulaznica za meč sa beogradskim crveno-bijelima, računajući i kontigent od oko 400 karata koje su poslane u Beograd i prodane na blagajnama "Markane". Ulaznice za "sjever", odnosno "Zvezdinu tribinu" prodavane su i u Nišu i takođe ih nema, baš kao i ulaznica za "jug" gdje su "Meraklije".

Zanimljivo, i "Meraklije" i "Delije" zvanično su kao navijačke grupe osnovane 1989. godine.

Radnički je saopštio da je prema preporuci komesara za bezbjednost pustio u prodaju jedan, ograničen broj karata za "istok", koji bi da je završen na vrijeme imao 4.000 sjedećih mjesta, ali nije. Koliko će se na toj tribini pojaviti navijača u srijedu, vjerovatno se neće znati do samog početka utakmica, ali hipotetički i dalje postoji mogućnost da se zainteresovani dočepaju ulaznica za jedan od derbija šesnaestine finala Kupa, u kojem Crvena zvezda brani trofej osvojen prošlog proljeća u Kruševcu, protiv čačanskog Borca.

(MONDO, foto: juznevesti.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC