• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voždovac precrtao Petka, ko protiv Karadžića?

Nekadašnji selektor Ilija Petković definitivno neće biti kandidat za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije!

 Voždovac precrtao Petka, ko protiv Karadžića? Izvor: MONDO

Fudbalski klub Voždovac, koji je odredio Petkovića za delegata u Skupštini FSS, naprasno se predomislio i u Skupštinu će poslati svog čelnog čoveka Branislava Pavlovića.

Samim tim je popularni Petko ostao bez formalnog uslova da se kandiduje za predsednika Saveza...

"Pokret za promene" na čelu sa Nebojšom Lekovićem i Draganom Acom Bulićem gromoglasno je najavljivao kako će "počistiti" iz srpskog fudbala stare snage, oličene u Tomislavu Karadžiću i Milovanu Đoriću.

Petković je trebalo da bude njihov čovek svetle biografije, čija će kandidatura okupiti veliki broj "opozicionara". Međutim, posle najnovijeg poteza Voždovca, ispostavilo se da je iskusni trener zloupotrebljen, izmanipulisan... ili je u međuvremenu iskrsnuo neki drugi problem?

"Ako je Voždovac promenio delegata, onda nemam šta da tražim na Skupštini. Prihvatajući kandidaturu želeo sam da se nešto u našem fudbalu promeni, ali, na žalost, ljudi koji biraju izgleda da to ne žele", prokomentarisao je Petković.

MONDO je još u četvrtak najavio da od Petkovićeve kandidature neće biti ništa, a ostaje da se vidi hoće li se obistiniti i drugi deo te informacije - da li će novi Karadžićev protivnik biti dosadašnji predsednik Zajednice superligaša Dragan Aca Bulić?

Sam Bulić za sada mudro ćuti, ali ako se zna da je nekada bio potpredsednik Voždovca, teško je pretpostaviti da nije imao uticaja na odluku tog kluba da promeni svog delegata u Skupštini FSS.

U ovom trenutku niko ne zna kakav će biti odnos snaga u Skupštini 15. jula. Čak je novi čelnik Regiona zapadna Srbija Duško Sekulić najavio mogućnost da nijedan od kandidata za predsednika Saveza ne dobije podršku iz tog dela zemlje!

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC