• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veljko Paunović: I posao i emocije!

Iskusni napadač vratio se u Partizan, klub u kojem je ponikao, ali iz kojeg je otišao sa nepunih 18 godina.

 Veljko Paunović: I posao i emocije! Izvor: MONDO

Veljko Paunović je u subotu, u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda, potpisao dvogodišnji ugovor sa crno-belima i tako stavio tačku na višenedeljne pregovore Partizana i španske Almerije.

"Ovo je veliki dan za mene. Jako sam srećan što sam ponovo među ljudima uz koje sam odrastao. Zahvalio bih se svima koji su doprineli da dođe do mog povratka u Partizan, ali i onima koji su me proteklih dana sretali na ulici i poručivali mi da bi voleli da se vratim", izjavio je Paunović.

On je dodao da će dati sve od sebe da opravda očekivanja, jer ga za Partizan vezuju "posebne emocije". Planovi i ambicije kluba dobro su mu poznati.

"Puno sam razgovorao sa Ivanom Tomićem, Gordanom Petrićem i Slavišom Jokanovićem i potpuno mi je jasno šta se od mene očekuje. Imamo kvalitetan igrački kadar, tako da sam uveren da ćemo imati puno uspeha u predstojećoj sezoni. Obećavam Partizanu i Grobarima apsolutno profesionalan odnos prema crno-belom dresu, a svi znaju da me za ovaj klub dodatno vezuju i emocije".

Paunović je istakao da "neće biti problema" što se tiče njegove fizičke pripremljenosti. Odmah nakon potpisivanja ugovora priključiće se ostatku ekipe, koja se priprema u švajcarskom Špicu.

"Radio sam individualno proteklih sedmica, a ako po dolasku u Švajcarsku primetimo da možda malo zaostajem u odnosu na saigrače, uveren sam da ću taj zaostatak brzo nadoknaditi".

Veljko Paunović je "dete" Partizana. Prošao je sve mlađe kategorije, potom odigrao 48 mečeva za prvi tim Partizana, a leta 1995. godine otisnuo se put Španije.

Od tada je igrao za Marbelju, Atletiko Madrid (u tri navrata), Majorku, Ovijedo, Tenerife, nemački Hanover, Hetafe, ruski Rubin i Almeriju.

Reprezentativni dres oblačio je dva puta.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC