• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić ili Bulić na čelu FSS?

Tomislav Karadžić ili Dragan Aca Bulić u utorak će postati naslednici Zvezdana Terzića na poziciji predsednika FSS! Skupština tačno u podne.

 Karadžić ili Bulić na čelu FSS? Izvor: MONDO

Ove dve kandidature potvrdio je u ponedeljak Odbor za hitna pitanja FSS, a konačnog pobednika odrediće glasovi 80 delegata nove Skupštine FSS.

Početak konstitutivne sednice, na kojoj će biti izabrana i fudbalska vlada za naredne četiri godine, zakazan je za utorak tačno u podne u Privrednoj komori Srbije. Sednicu će direktno prenositi SOS kanal, čiji specijalni program počinje već u 11 časova.

Sastanku Odbora za hitna pitanja prisustvovali su predsednici regionalnih saveza, Zajednice superligaša, Udruženja klubova Prve lige, predstavnici trenera, sudija, FK Crvena zvezda i Odbora za sprovođenje izbora.

Pored Karadžićeve kandidature, koja je bila manje-više nesporna otkako je njegova "struja" pobedila na izborima u FS Vojvodine, konstatovano je da će konkurent aktuelnom vršiocu dužnosti predsednika FSS biti Dragan Aca Bulić.

Do pre nekoliko dana se smatralo da će se Karadžiću suprotstaviti nekadašnji selektor Ilija Petković - to su najavljivali i sami predstavnici "Pokreta za promene" - ali na kraju je prevagu odneo Bulić, koji se nije oglašavao u javnosti tokom čitave kampanje.

Potencijalni kandidati, poput proslavljenog asa Dušana Savića ili nekadašnjeg ministra sporta Zorana Bingulca, ostali su samo na - potencijalu. Priča se svela na dobro poznata imena...

Karadžić je prošle jeseni zaseo u fotelju predsednika Fudbalskog kluba Partizan, dok je Bulić obavljao funkciju prvog čoveka Zajednice superligaša.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC