• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Nisam zabrinut

Trener Partizana konstatovao je da crno-beli u susretu sa brazilskim timom istih boja nisu iskoristili svoje šanse dok su igrali dobro.

 Jokanović: Nisam zabrinut Izvor: MONDO

Trener Partizana Slaviša Jokanović konstatovao je da je u pripremnom meču protiv Botafoga (1:2) načinjeno mnogo grešaka, ali da razloga za brigu nema.

Prema njegovim rečima, crno-beli nisu iskoristili svoje šanse dok su igrali dobro, "uglavnom u prvom poluvremenu".

"Na drugoj strani smo primili dva gola iz sopstvenih grešaka. Ne možemo biti zadovoljni posle utakmice u kojoj smo poraženi. Ipak, bilo je pored grešaka i dobrih detalja. Vreme je ispred nas da to popravljamo. Nisam zabrinut, mislim da smo jači nego što smo bili",
izjavio je Jokanović izveštaču SOS kanala sa priprema u Švajcarskoj.

Crno-beli su imali svoje šanse, ali ponovila se priča iz subotnjeg duela sa Rapidom, na kojem su takođe samo jednom zatresli mrežu.

"Slažem se, to su sve situacije iz kojih je normalno postizati golove. Bitno je da uđemo u rutinu i da u takvim prilikama uradimo ono što je lakše, nego promašiti gol. Nismo to uspevali u ovim utakmicama, ali ponavljam da nisam nezadovoljan. Nadam se da ćemo biti efikasni kada bude najpotrebnije",
odgovorio je Jokanović.

Mladi levi bek, potencijalni olimpijac Ivan Obradović, istakao je žal zbog poraza koji se mogao izbeći.

"Bliži se početak kvalifikacija za Ligu šampiona i sigurno je da nam trebaju pobede i dobre utakmice. Ne mogu da kažem da je Botafogo danas zasluženo pobedio, ali nas je pobedio".

Među nekolicinom fudbalera koje je Slaviša Jokanović uveo u igru u drugom poluvremenu, bio je i iskusni Veljko Paunović. On je u subotu potpisao ugovor sa Partizanom i zaigrao praktično bez pravog treninga sa ekipom.

Botafogo je stigao u Evropu sa kombinovanim sastavom, s obzirom na to da je prvenstvo Brazila u toku. Da su crno-beli morali mnogo bolje od postignutih 1:2, svedoči podatak da su švajcarski Jang Bojsi u subotu savladali tim iz Rija čak sa 6:0!

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC