• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Taušan po Toletu, Džomba po "blesimetru"

Legenda subotičkog sporta prekinula sednicu optužujući Karadžića. Finansijer Hajduka smatra da je Taušan to uradio za Arsića.

 Taušan po Toletu, Džomba po "blesimetru" Izvor: MONDO

Tomislav Taušan, legenda subotičkog sporta, prekinuo je tok Izborne Skupštine FSS. Sa flašom u ruci, izašao je za govornicu, ali je reagovalo obezbeđenje i izbacilo ga iz sale.

Taušan je ipak stigao da prozbori po koju reč o predsedničkim kandidatima:

"Acu ne znam, ali znam da je rekao da će kada svi odu, da ode i on. A Toleta znam, i znam koliko je utakmica kupio i prodao", pokušao je da diskredituje Karadžića.

Na molbu novinara da objasni zašto je Taušan to učinio, Nikola Džomba, predstavnik Hajduka iz Kule, je govorio u svom stilu:

"To je instuirano od Zorana Arsića i drugih loših ljudi srpskog fudbala. Slobodno napišite da sam rekao da se on ne zove Taušan nego 'aparat blesimetar u tuđim rukama".

O izboru novog predsednika FSS, Džomba je rekao:

"Fudbalska Srbija je donela pravu odluku. Nadam se da će Tomislav Karadžić voditi FSS u boljem svetlu nego prethodnik. Savez više ne sme da bude privatni, već mora da bude savez klubova".

Finansijer Kuljana je bio aktivan i tokom sednice. Zahtevao je da se promeni član Statuta po kome bi predsednik Zajednice superligaša bio ujedno i potpredsednik Saveza.

Gensek FSS, Zoran Laković, mu je objasnio da procedura izmena Statuta dugo traje i da izmene ne mogu da se prave preko noći.

Istovremeno, Džomba je osuo drvlje i kamenje po generalnom sekretaru Miodragu Jankoviću, koga je optužio za samovolju i privatizaciju Zajednice.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC