• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Novih-starih deset za Niš

Partizan u subotu gostuje u Nišu u okviru 11. kola JSL. Trener crno-bijelih promijeniće skoro cio tim u odnosu na duel u Kupu Srbije protiv Borca.

 PARTIZAN: Novih-starih deset za Niš Izvor: MONDO

Borac je prošlost, Partizan se okreće najbitnijem takmičenju i sljedećoj utakmici Superlige u Nišu.

Radnički će u suboti (13.30h) na Čairu ugostiti srpskog šampiona, kome će ciljevi protiv povratnika u najjače takmičenje da budu osvajanje tri boda i da dobrom igrom dokažu da je ekipa protiv Čačana u Kupu imala samo loš dan.

Ovaj put trener "parnog valjka" Vladimir Vermezović ništa neće prepustiti slučaju, već će Nišlijama od prvog minuta suprotstaviti najjači tim.

"U odnosu na utakmicu sa Borcem napraviću deset izmjena", rekao je Vermezović, što navodi na zaključak da će u startnoj postavi da bude samo golman Nikola Petrović.

"Čeka nas veoma značajna utakmica u Nišu, s obzirom da nam je prvenstvo najvažnije. Protivnik je vrlo nezgodan, biće pun stadion... Drago mi je što ćemo poslije dužeg vremena ponovo igrati na Čairu", naglasio je šef stručnog štaba kluba iz Humske.

Pobjeda protiv Radničkog bila bi lijepa uvertira za revanš meč Lige Evrope protiv Intera u četvrtak. Eliminacija iz Kupa nije ostavila dublji trag na ekipu, uvjerava Vermezović.

"Igrači u dobrom raspoloženju čekaju naredni meč, a svaka tri dana imaju priliku za dokazivanje. Vjerujem da su već zaboravili na Borac i da će čiste glave ući u duel".

Vermezović je rekao da je tačno da je razgovarao sa igračima o problemu dugovanja, ali da to u ovom trenutku nije "najvažnija stvar".

"Nisam o tome razgovarao sa predsjednikom kluba Draganom Djurićem. Zašto bih? Imamo važnijih stvari, a to su utakmice. Moramo da se fokusiramo na sljedeću", poručio je Vermezović.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC