• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Javio se i Heski: Srbima oduzeti bodove!

Ko sve neće da digne glas protiv FSS i da svojim prijedlozima "pomogne" UEFA pri donošenju odluke o kazni za Srbe.

 Javio se i Heski: Srbima oduzeti bodove!  Izvor: MONDO

Srbija čeka kaznu od UEFA zbog incidenata u Kruševcu...

Za to vrijeme Englezi pokušavaju na sve načine na utiču na Evropsku fudbalsku uniju, kako bi bila što rigoroznija prema Fudbalskom savezu Srbije (FSS). Svi se javljaju - treneri, bivši i sadašnji igrači, funkcioneri, političari, ljudi iz ostalih sfera društva na Ostrvu...

Njima je sve "jasno kao dan". Srbi su jedini krivci i njihov grijeh je neoprostiv. Kazna mora da bude surova!

Posljednji u nizu javio se Emil Heski. Napadač australijskog Njukasl Džetsa smatra da scene viđene u Kruševcu ne smiju više da se ponavljaju i da rasizmu, jednom za svagda, mora da se stane na kraj.

"Jedino riješenje je da se Srbiji oduzmu bodovi. Tek ako to učini UEFA oni će početi nešto da čine protiv huligana. U ovakvim situacijama moraš da imaš čvrst stav", pedagoški će Heski.

"Besmisleno je da se savez kazni samo novčano", dodao je nekadašnji napadač Liverpula i brojnih premijerligaših klubova.

Heski se nije osvrnuo na rasističke događaje koji su se dogodili na utakmicama u Engleskoj poslije meča Kruševcu. Očigledno da 34-godišnji fudbaler ne bi imao ništa protiv da se tako postupa i sa FA, odnosno klubovima iz Engleske.

Rasizam na klupskim utakmicama u Premijer ligi je veoma česta pojava - praktično dogodi se u svakom kolu da se neki tamnoputi igrač nađe na udaru rasista. Posljednji slučaj bio je na utakmici između Čelsija i Mančester junajteda, kada je vrijeđan Dani Velbek. Ali, Englezi tome nisu dodavali preveliki značaj.

Više javno tužilaštvo u Kruševcu, zbog incidenata na utakmici mladih ekipa Srbije i Engleske, podnijelo je optužni predlog protiv fudbalera Gorana Čaušića, Ognjena Mudrinskog, Djorđa Despotovića, Aleksandra Kirovskog, kondicionog trenera Andreja Milutinovića, engleskih igrača Stivena Kaulkera i Tomasa Liza, pomoćog trenera reprezentacije Stivena Viglija, jednog maloljetnog fudbalera i tri navijača Dejana Marinkovića, Mirka Minića i Miloša Stankovića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC