• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Ozile, mora to bolje!

Trener Madriđana svjestan je da njegova ekipa ne igra najbolje i da mora bolje ukoliko želi da ostavri uspjeh ove sezone.

 Murinjo: Ozile, mora to bolje! Izvor: MONDO

Reperezentativac Njemačke, Mesut Ozil već je padao pod kritike prgavog Portugalca poslije kojih je prema mišljenju mnogih zaigrao malo bolje. Murinjo ne misli tako.

"Šta? Stvarno? Jel zaigrao bolje? Igra isto kao i ostali, cio tim mora da zaigra bolje! Ako želimo da pobijedimo moramo da igramo bolje, jer kada igramo loše, onda nema ni pobjede. Drugi timovi često imaju sreće i kada ne igraju dobro pa ostvaruju pobjede, sa nama to nije slučaj", kaže Žoze Murinjo.

Real se u narednom kolu Primere sastaje sa Saragosom, a u timu iz Madrida ni za tu utakmicu neće biti spremni Kedira i Ćabi Alonso.

"Volio bih kada bi Kedira i Alonso mogli da igraju ali to ne predstavlja problem za nas, imamo i drugih rješenja, drugih fudbalera, zato i jesmo ekipa", samouvjeren je Murinjo.

Žoze je pojasnio i zašto u ekipi ne koristi više fudbalera iz omladinske škole Reala.

"Smatram da ne rade dobro. Najviše dva fudbalera iz te omladinske škole je učestvovalo u posljednja tri finala Lige šampiona", u svom stilu je završio Murinjo.

Real je u prethodna dva kola u Primeri zabilježio dvije pobjede i nada se nastavku pobjedničkog niza kako bi održao korak sa dve vodeće ekipe Barselonom i Atletikom koji kraljevskom klubu bježe osam bodova.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC