• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potez igrača Šahtjora za divljenje (FOTO)

Fudbaleri i članovi stručnog štaba Šahtjora, uz asistenciju vlasnika Rinata Ahmetova, kupili kuću ukrajinskoj porodici sa sedmoro djece.

 Potez igrača Šahtjora za divljenje (FOTO) Izvor: MONDO

Oni imaju poprilično, a odlučili su pomognu onima koji imaju malo. Malo, što se tiče materijalnog, ali mnogo kada je ono najvažnije u pitanju - porodična ljubav.

Fudbaleri i stručni štab Šahtjora, uz pomoć Fondacije vlasnika kluba Rinata Ahmetova, kupili su kuću ukrajinskoj porodici Zarecki, koja im sedmoro djece, od kojih četvoro usvojene. Igrači Šahtjora i čelnici kluba zajedno su prikupili (ako je to uopšte bitno), oko 300.000 dolara i kupili kuću.



Predvođeni trenerom Mirčeom Lučeskuom i kapitenom Darijom Srnom, grupa igrača Šahtjora danas je obišla dom u koji se smjestila porodica i svi su oduševljeni.

"Čiko, hajmo vi i ja da popijemo čaj", pozvala je mala Maša Mirčeu Lučeskua, dodatno raznježivši trenera Šahtjora, koji je bio pod jakim utiscima.

"Kuća je veličanstvena", uskliknuo je Lučesku.



Kapiten Šahtjora i hrvatske reprezentacije Darijo Srna i saigrači Dmitrij Čirginski, Aleks Tešeira, Daglas Kosta i Luis Adrijano, donijeli su poklone mnogobrojnoj porodici Zarecki i družili se sa klincima.

"I ja i moja supruga dolazimo iz porodica koje su bile mnogočlane, pa smo i sami maštali o tome da imamo našu veliku porodicu. Djeca vam donose veliku sreću. A ova kuća je čudo! Sanjali smo o tome, ali nismo mogli ni da naslutimo da će se sve desiti tako brzo. Mislili smo da ćemo ostati u našem dvosobnom stanu", rekao je Aleksej, glava porodice Zarecki.



Srećna porodica je "rudarima", kako glasi nadimak tima Šahtjora, poklonila veliki poster sa crtežima koji su djelo mlađih članova familije Zaricki.

"Ovo ćemo da okačimo u našem trening-centru!", rekao je Lučesku.

Srnu su preplavile emocije. "Osjećam se divno. Ovo je lijep poklon divnoj porodici u kojoj dominira ljubav. Ovo neće biti naš posljednji poklon, obećavam".

Zaista, sjajan gest Šahtjora.



(MONDO - foto: FK Šahtjor)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC