• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na "vječiti derbi" za četiri evra

Karte za predstojeći "vječiti derbi" biće puštene u prodaju u srijedu. Najjeftinije će koštati sjever i jug) - oko 4 evra, a najskuplje oko 10.

 Na "vječiti derbi" za četiri evra Izvor: MONDO

Velika Partizanova prednost na tabeli i značajno umanjen takmičarski značaj 143. "vječitog derbija" nisu umanjili interesovanje za naredni okršaj crveno i crno-bijelih. Naprotiv.

Previranja u Crvenoj zvezdi, "kapitulacija" Vladana Lukića i povlačenje u Sopot u najznačajnijem periodu jesenjeg dijela sezone prilično su uzdrmali ekipu Aleksandra Jankovića. Izgubila je dva meča u nizu.

Sa druge strane, Partizan gazi domaće rivale. Nanizao je deset uzastopnih pobjeda u domaćem prvenstvu (uz gol razliku 29:5) i sa manje pritiska dočekuje odlazak na teren gdje je prošle jeseni pobedio i jednom rukom zgrabio šampionski pehar.

Svi koji budu željeli da u subotu uveče dođu na "Marakanu" neka već od srijede odu do stadiona Crvene zvezde i posjete blagajni koja će do subote biti otvorena od 10.00 do 17.00 časova. Na dan utakmice do 19.00.

Ulaznice će biti prodavane po cijeni od 500 (sever, jug), 800 (istok - bok), 1000 (istok - centar, zapad - bok) i 1.200 dinara (zapad - centar).

Članovi Fudbalskog kluba Crvena zvezda moći će da kupe ulaznice u prostorijama Marketinga, odnosno u servisu za članstvo.

"Za razliku od prethodnih mečeva, ovog puta neće biti potrebne rezervacije putem call centra. Dovoljno je samo da svaki član dođe u prostorije servisa za članstvo sa članskom kartom. Jedan član najviše može uzeti dvije ulaznice. Karte za članove FKCZ moći će da se preuzmu u četvrtak i petak (15. i 16. novembra) u periodu od 09.00 do 17.00 časova u prostorijama Marketinga Crvene zvezde, dok će se na dan utakmice 17. novembra karte za članove prodavati u Red Star shop u Ulici Kralja Milana 23 od 09.00 do 16.00 časova", piše na klupskom sajtu.

Duel Crvene zvezde i Partizana počeće u subotu u 19.00 časova.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC