• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: "Gasprom" dao za plate crveno-bijelima

Prvotimcima Crvene zvezde, dan pred derbi, legao je najveći dio zaostalih zarada. Džajić u svlačionici poslije osam godina...

 MONDO: "Gasprom" dao za plate crveno-bijelima Izvor: MONDO

Finansijska injekcija pred 143. "vječiti derbi".

Fudbaleri Crvene zvezde, koji ove sezone skoro da nisu dobili novac koji im po ugovoru sljeduje, dobiće u petak u toku dana najveći dio zaostalih zarada, saznaje MONDO.

Generalni sponzor crveno-bijelih "Gasprom", rečeno nam je, uplatio je određenu sumu novca u četvrtak popodne i on bi već u petak u toku dana trebalo da "legne" na račune prvotimaca, prema kojima će klub tako izmiriti najveći dio dugovanja, što iz prošle, što iz ove sezone.

Iako u Zvezdi žele da vjeruju da novac nije glavni motivator igrača pred "utakmicu svih utakmica", u klubu su svjesni da neisplaćivanje plata igračima u dogovorenim rokovima negativno djeluje na motivaciju i moral tima.

U utorak uveče, tokom predstavljanja Dragana Džajića na "Marakani", prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u srijedu razgovarati sa generalnim direktorom NIS-a, Kirilom Kravčenkom, oko urgentne pomoći klubu, kako bi bar igrači dobili novac. To se i dogodilo u četvrtak, pa će tako prvotimcima u karantinu u Kovilovu vjerovatno u petak u toku dana "zazvoniti" telefoni sa SMS izvještajem o uplati na tekući račun.

U Zvijezdi ne rade samo na finansijskoj motivaciji igrača, a MONDO saznaje da bi u petak uveče ekipi trebalo da budu saopštena i visina premije za pobjedu nad Partizanom. Radi se i na onoj čistoj, sportskoj motivaciji.

Poslije osam godina, predsjednik Radne komisije i legendarni Dragan Džajić sišao je u svlačionicu prvog tima i poslije popodnevnog treninga razgovarao sa igračima. Naš portal saznaje da bi Džajić, u društvu predsjednika SD Petra Škundrića i potpredsjednika FK Aleksandra Antića, trebalo da se pojavi u Kovilovu, gdje će prirediti zajedničku večeru sa igračima i stručnim štabom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC