• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JAGODINA: "Popaj" ostaje, reflektori gotovi

Dobre vijesti za "ćurane". Kapiten i najbolji strijelac produžio ugovor. Sljedeće nedelje uključeni reflektori.

 JAGODINA: "Popaj" ostaje, reflektori gotovi  Izvor: MONDO

Iako su u prošlom kolu šokantno poraženi od Smedereva, Jagodinci početak sezone sasvim zasluženo mogu da ocijene najvišom ocjenom.

Na svom terenu "vezali" su šest prvenstvenih pobjeda, slavili su i u Ljutice Bogdana, a uz to su i podigli reflektore, zahvaljujući pomoći Fudbalskog saveza Srbije.

Predsjednik kluba Goran Milanović najavio je u petak da će naredna utakmica "ćurana" pod Đurđevim brdom - protiv BSK Borče u 14. kolu, biti organizovana u večernjem terminu.

Ulaz će biti besplatan, kako bi svi mogli da prisustvuju istorijskom događaju za stanovnike Pomoravlja i centralne Srbije.

"Jagodinci i svi koji prolaze ovim krajem već su vidjeli reflektore koji visoko 'paraju' vazduh tako da je stadion postao neka vrsta orijentira za sve koji dolaze sa auto-puta u Jagodinu", rekao je Milanović, a prenijela Beta.

Radovi na postavljanju stubova, visine 56 metara, završeni su u predviđenom roku od 60 dana. Jačina svjetla biće po evropskim standardima, 1.500 luksa za odigravanje svih utakmica u večernjem terminu.

Osvetljenje stadiona nije jedina dobra vijest za navijače tima Sima Krunića.

Kapiten njegovog tima Miloš "Popaj" Stojanović (28) produžio je ugovor na još godinu dana, pošto je isticao krajem 2011.

Stojanović je rekao da nije imao dilemu da li ostaje u Jagodini.

"Ovaj klub me je afirmisao i kao igrača i kao čovjeka. Najmanje što sam mogao da uradim je da se sa predsjednikom dogovorim u nekoliko riječi o nastavku saradnje", rekao je Stojanović.

Kazao da za njega ne postoji drugi klub osim Jagodine kada je u pitanju srpski fudbal.

"Ja sam fudbaler Jagodine i tako će biti dokle god budem igrao fudbal u Srbiji. Iako mi je ugovor isticao, ni jednog trenutka nisam pomislio da odem kao slobodan igrač u inostranstvo. Ako bude bilo ponude da i ja budem zadovoljan i klub onda mogu da odem", dodao je on.

"Popaj" je ove sezone na 16 utakmica postigao pet golova, uz jednu asistenciju na "Marakani".
Karijeru je počeo u omladinskom pogonu Timočanina iz Knjaževca. Potom je igrao za Radnički iz Niša, Radnik iz Bijeljine, sarajevsku Slaviju, Jagodinu, Novi Pazar, slovački Vion i, odakle je 2011. godine i stigao u Jagodinu.

(Beta/MONDO, foto: fkjagodina.org.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC