• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Igrači na raspolaganju Đukiću

UO Crvene zvezde istakao je da je reprezentacija prioritet i da će svi igrači biti na raspolaganju selektoru Miroslavu Đukiću.

 Zvezda: Igrači na raspolaganju Đukiću  Izvor: MONDO

Fudbalski klub Crvena zvezda održao je u petak sednicu Upravnog odbora na kojoj je, između ostalog, odlučeno da klub kandiduje Mileta Tomića na poziciju predsednika Zajednice klubova Meridian Superlige, kao i da kandiduje sportskog direktora Gorana Bunjevčevića za člana Skupštine Zajednice superligaša.

U saopštenju koje je izdato na sajtu kluba stoji da je Upravni odbor razmatrao i aktuelnu situaciju oko odlaska igrača na Olimpijadu i zauzeo stav da u ovom veoma bitnom trenutku za srpski fudbal reprezentacija mora imati prioritet.

"FK Crvena zvezda će dati sve od sebe da se njeni fudbaleri stave na raspolaganje selektoru Miroslavu Đukiću, ali će isto tako aktivno pratiti odluke Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije kao i odluke drugih klubova koji u svojim redovima imaju reprezentativce naše zemlje", stoji u saopštenju.

Upravni odbor je takođe konstatovao da se radovi na postavljanju novog travnatog terena, sa celokupnim sistemom drenaže, navodnjavanja i sistemom za grejanje odvijaju u planiranoj dinamici, uprkos određenim tehničkim problemima koji su nastali prilikom realizacije samih radova. Teren će biti postavljen u planiranom roku i već će početkom avgusta najmodernija travnata podloga u zemlji biti u funkciji. Takođe su u toku i radovi i na pomoćnom terenu prvog tima, kao i na glavnom terenu Omladinske škole koji će biti u funkciji pred početak novog prvenstva

Članovi UO izvršili su analizu dosadašnjeg učinka u prelaznom roku, a u dogovoru sportskog direktora i šefa stručnog štaba, definisane su pozicije u timu na kojima je trenutno prvi tim u deficitu i razgovarano je o potencijalnim kadrovskim rešenjima.

Predsednik Toplica Spasojević, sportski direktor Goran Bunjevčević i član UO Saša Vlaisavljević izvestili su Upravni odbor o toku priprema prvog tima u Sloveniji i njihovoj poseti igračima i Stručnom štabu. Konstavano je da igrači rade veoma visokim intenzitetom i da je atmosfera u timu odlična.

Takođe, UO je obavešten o toku pregovora sa određenim brojem velikih domaćih i inostranih kompanija koje su potvrdile da će u nastupajućoj sezoni ući u sponzorski pul Crvene zvezde.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC