• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Kako može Zvezda?!

Direktor Partizana podseća da večiti rival nije dao igrače za OI 2004. zbog učešća u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

 Tomić: Kako može Zvezda?! Izvor: MONDO

Strasti se ne stišavaju ni posle sednice Izvršnog odbora FSS na kojoj je odlučeno da svi igrači koje je selektor Miroslav Đukić pozvao, moraju da se odazovu i učestvuju na OI u Kini.

U Partizanu se i dalje nadaju da ipak neće morati da se odreknu svojih uzdanica krajem jula i u avgustu kad igraju u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Pre četiri godine Zvezda je bila u istoj situaciji. Igrala je protiv PSV-a u kvalifikacijama za Ligu šampiona i njeni igrači nisu išli na OI u Atini", rekao je Ivan Tomić, direktor crno-belih, za beogradske medije.

Crvena zvezda je već najavila da će sada pustiti svoje igrače. U Partizanu i dalje priželjkuju da Obradović, Fejsa i Tošić neće morati na put sa Đukićem.

"Ne želim nikoga da omalovažavam, ali mi imamo krucijalne igrače u toj selekciji. Trebalo bi da je ulazak Partizana u Ligu šampiona u interesu i Zvezde i Vojvodine".

Tomić ne zamera bivšem treneru Partizana, a sadašnjem selektoru Srbije.

"Čuli smo se pre 15 dana i nemam šta da mu zamerim. Đukić se bori za svoje interese, a mi za Partizanove, jer smatramo da je učešće u Ligi šampiona prioritet srpskog fudbala".


Klub iz Humske 1 je za ostvarenje cilja, povratak u evropsko krem društvo posle pet godina, u prelaznom roku izdvojio 1,9 miliona evra za devet pojačanja. Najskuplji je bio Fejsa (1,2 miliona).

"To je minimum minimuma da bismo bili konkurentni u Ervopi, a dominantni na domaćoj sceni", zaključio je Ivan Tomić.

Jedan od novajlija mogao bi već da napusti crno-bele. Aleksis Ngambi se nije snašao, pa postoji šansa da kamerunski štoper bude pozajmljen kulskom Hajduku.

Fudbaleri Partizana vratili su se sa priprema u Švajcarskoj gde su odigrali četiri kontrolne utakmice, protiv Rapida iz Bukurešta (1:1), Botafoga (1:2), Grashopersa (1:3) i Beitara (prekinuta u 90. minutu kod 2:2).

Trener Slaviša Jokanović će u utorak prisustvovati revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Rabotničkog i Intera iz Bakua u Skoplju (prvi meč 0:0) kako bi na delu video prvog rivala u novoj sezoni.

Partizan će u sredu u 20 sati imati generalnu proveru protiv Liona u Humskoj.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC