• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger: Moćni klubovi ubijaju fudbal!

Arsen Venger prozvao je najbogatije evropske klubove i optužio ih da svojim parama uništavaju fudbal.

 Venger: Moćni klubovi ubijaju fudbal! Izvor: MONDO

Menadžer Arsenala Arsen Venger žestoko je kritikovao najmoćnije klubove Evrope, koji basnosnovnim ponudama za igrače, kompromituju ostale ekipe i uništavaju fudbalsku igru!

Uprkos naporima francuskog stručnjaka da ih zadrži, "Emirate" su ovog leta već napustili Žilberto Silva (Panatinaikos), Aleksander Hleb (Barselona) i Matje Flamini (Milan), a prema pisanju ostrvskih medija, pitanje je dana kada će to isto učiniti i Emanuel Adebajor. Svi ovi fudbaleri, osim verovatno Brazilca Žilberta, bili su veoma srećni u redovima "tobdžija", ali su ih "zli moćnici" privoleli obećanjima o dodatnoj sreći, novcu, slavi i glamuru.

Iako je primer mogao da pronadje i u svom dvorištu, Venger je posebno apostrofirao slučaj Kristijana Ronalda, koga Mančester junajted već nedeljama pokušava da odbrani od nasrtaja Real Madrida. Prema njegovim rečima, Ronaldo je živi dokaz da je fudbal postao beskrupulozni biznis.

"Ne možete da se ponašate poput (Ramona) Kalderona, koji je javno saopštio Mančesteru da ne može sprečiti svog igrača da ode. Na taj način možete da destabilizujete bilo koji klub na svetu", izjavio je Francuz za zvanični sajt londonskog tima.

Venger smatra da bi upravo ti moćnici trebali da budu primer ostalima, ali se iz priloženog jasno vidi da se oni najbogatiji ponašaju najgore, odnosno bez imalo skrupula.

"Verujem da je fudbal postao svetski sport broj 1 i mislim da bi u moralnom smislu, veliki klubovi morali da da budu primer. Ako se uskoro stanje na promeni onda uopšte ne razumem šta znači biti odgovoran prema navijačima, javnosti i na koncu najmladjim ljubiteljima fudbala", dodao je ogorčeni Francuz.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC