• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lion test za Ligu šampiona

Partizan u sredu (20 sati) dočekuje francuskog velikana sa željom da dokaže navijačima da ima snagu za najjače evropsko takmičenje.

 Lion test za Ligu šampiona Izvor: MONDO

U sredu u Humskoj 1 gostuje veliki Lion. Partizan će u generalnoj probi pred početak sezone ugostiti sedmostrukog uzastopnog prvaka Francuske i stalnog učesnika Lige šampiona godinama unazad.

Meč će za crno-bele samo na papiru imati predznak "prijateljski". Za fudbalere Partizana biće to važan ispit, koji će pokazati da li su "zreli" za učešće u Ligi šampiona. Naspram sebe će imati najbolji sastav Liona.

"Biće to privilegija i veliki izazov za nas. Učinićemo sve da se odupremo velikom protivniku", naglasio je kapiten Partizana, Nenad Đorđević.

Na priprema u Švajcarskoj crno-beli nisu izvojevali nijednu pobedu, a rivali su im bili slabiji od Liona.

"Ne želim da tražim opravdanja, ali imamo dosta novih igrača koje je trebalo ukombinovati. Uz to smo bili i 'teški'. Siguran sam da će protiv Liona sve bolje funkcionisati", zaključio je Nenad Đorđević i uputio pozivnicu navijačima da na uvertiri za novu sezonu podrže ekipu.

Do utorka je prodato deset hiljada ulaznica, a to je dinamika prodaje kojom su u Humskoj 1 prezadovoljni. Sve ih je obradovala i vest iz Hidrometeorološkog zavoda da će padavine prestati u sredu do 18 sati.

"Partizan ima snage da se suprotstavi Lionu. Dokazaćemo navijačima da imamo ekipu za Ligu šampiona", puca od samopouzdanja Žuka.

Crno-beli Brazilac će bitku na terenu voditi sa zemljakom, Žuninjom, verovatno najboljim izvođačem slobodnih udaraca na svetu.

"Fantastičan je. Znam koliko vežba te udarce na treninzima. Vežbam ih i ja, ali nikako da dam gol", uz osmeh je komentarisao borbeni vezista.

Protivno tradiciji, našem šampionu će pehar biti uručen pre starta novog prvenstva. Do sada je svečana ceremonija predaje pehara uvek održavana u prvom kolu narednog šampionata, ali će crno-belima biti uručen uoči duela sa Lionom.

Kako bi spektakl u sredu u Humskoj 1 bio potpun, FSS je odobrio Partizanu da u vitrine trofejne sale pehar unese ranije.

Partizan je predstavio dresove za novu sezonu, osnovnu crno-belu kombinaciju i rezervnu belu.

Za meč sa Lionom su, kao i prošle godine prilikom gostovanja Real Madridu, pripremljeni crni dresovi.

RTV "Pink" će direktno prenositi utakmicu sa stadiona Partizana, koja počinje u 20 sati, a program predstavljanja nove ekipe startovaće 15 minuta ranije.

U poluvremenu će za gledaoce biti organizovan kviz "12. igrač", a pobednik će dobiti automobil marke Folksvagenov "polo". Propozicije su podrobno objašnjene na zvaničnom klupskom sajtu www.partizan.rs.

Inače, sednica Upravnog odbora Partizana, koja je prvobitno zakazana za sredu, pomerena je za četvrtak. Na njoj će novi predsednik FSS i zvanično biti razrešen dužnosti predsednika kluba.

Karadžić će, kako je sam najavio, za vršioca dužnosti predsednika predložiti jednog od dvojice potpredsednika Mileta Jovičića ili Dragana Đurića.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC