• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osim: Mamić je umetnik, a ne Modrić!

Ivica Osim je izjavio da nije oduševljen sposobnostima Luke Modrića, već umećem Zdravka Mamića, koji ga je prodao u Englesku za velike pare.

 Osim: Mamić je umetnik, a ne Modrić! Izvor: MONDO

Proslavljeni bosanski stručnjak Ivica Osim nije preterano oduševljen igračkim sposobnostima hrvatskog reprezentativca Luke Modrića, koga je za velike novce kupio engleski Totenhem.

Čak je otišao toliko daleko da potpredsednika Dinama Zdravka Mamića nazove "umetnikom" jer je uspeo da realizuje njegov transfer u Englesku!

"Ma, onaj ko je prodao njega i ostale fudbalere Dinama u Englesku, taj je umetnik! To treba znati, svaka čast! Zagrepčani nisu ništa postigli u Evropi, ali ih je Zdravko Mamić svejedno sjajno unovčio", izjavio je Osim za "Večernji list".

Konstatacija novinara, da je Modrić bio u idealnom sastavu EURO 2008 u Austriji i Švajcarskoj, Osima ni najmanje nije impresionirala.

"Sve što je Modrić odigrao, ja sam očekivao. Najčešće je imao loptu, a recite mi koliko je bilo tih njegovih ‘lopti sa očima’, kakve su nekad slali Robert Prosinečki, Zvone Boban ili Aljoša Asanović. Ipak u Premijer ligi će sigurno da napreduje", naglasio je nekadašnji trener Željezničara, Partizana, Šturma, Džef junajteda, te selekcija bivše Jugoslavije i Japana.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC