• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matija Nastasić ponos Valjeva

Radio Valjevo proglasio najbolje Valjevce u svijetu sporta u 2012. godini.

 Matija Nastasić ponos Valjeva Izvor: MONDO

Fudbaler Mančester sitija i srpske reprezentacije, Matija Nastasić, izabran je za najboljeg sportistu, među sportistkinjama se izdvojila atletičarka Ana Subotić, dok su počasti u kategoriji trenera pripale nekadašnjem asu Vladimiru Đokiću, sada šefu stručnog štaba košarkaškog kluba Sloboda iz Užica.

Nastasić je 29. februara na Kipru debitovao za "orlove", a ljetos prešao iz Fiorentine u Mančester siti i postepeno se ustalio u najjačoj postavi aktuelnog prvaka Engleske.

Jednom je čak proglašen Sitijevim igračem mjeseca.

Maratonka Ana Subotić, iz AK Javor Ivanjica, učestvovala je na Olimpijskim igrama u Londonu i opravdala očekivanja samim prolaskom kroz ciljnu liniju. Zauzela je 71. mjesto.

Vladimir Đokić obilježio je 2012. uspjesima sa užičkom Slobodom, koju je najprije spasio ispadanja iz Košarkaške lige Srbije, a onda doveo do plasmana na finalni turnir Kupa Koraća 2013.

Sloboda je trenutno četvrta na tabeli KLS, tako da ima šansu da se plasira u Superligu Srbije, čime bi Đokić i njegovi igrači poslije dužeg vremena doveli u Užice najjače domaće timove - Partizan mt:s, Crvenu zvezdu Telekom, Radnički iz Kragujevca...

Godišnju nagradu Radio Valjeva dobio je i Košarkaški klub Metalac, koji među sportskim kolektivima nije imao pravu konkurenciju. Valjevci su završili 2012. kao trećeplasirani u KLS.

Sportskim nadama proglašeni su mladi fudbaleri Marjan Popović (Budućnost) i Petar Petrović (Krušik), dok su podvige godine napravili šampion Srbije u reliju Tihomir-Tine Nikolić i Marko Jovanović, vicešampion svijeta u rvanju na pijesku.

Titulu "Persona grata" ("Poželjna osoba") ponio je Dragan Jeremić, v.d. direktora Direkcije za izgradnju Valjeva.

On se postarao da grad dobije mini dvoranu za male sportove i da se poslije 15 godina nastave radovi na izgradnji Sportske hale u Valjevu za 5.000 gledalaca. Prve sportske priredbe u tom objektu planirane su za početak 2014. godine.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC