• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Nikolić: Hoću trofej i Evropu

Kapiten OFK Beograda namjerava da sa svojim klubom napadne trofej u Kupu i da ekipu izvede na evropski put.

 Nemanja Nikolić: Hoću trofej i Evropu Izvor: MONDO

Nemanja Nikolić imao je odličnu polusezonu u dresu OFK Beograda.

Kapiten "romantičara" je posljednjih dana 2012. godine, na tradicionalnom plavo-bijelom koktelu, proglašen za najboljeg igrača kluba.

Nagrada mu puno znači, ali crnogorski reprezentativac, koji je ponikao u Crvenoj zvezdi, ima mnogo veće planove sa "ofkovcima".

"Hoću trofej sa OFK Beogradom i plasman u Evropu. Biću zadovoljan, ako to ostvarimo, a svjestan sam da to i možemo", nema dilemu oko novogodišnjih želja 24-godišnji vezni fudbaler.

OFK Beograd je stigao do polufinala Kupa, gdje će snage odmjeriti sa takođe vrlo motivisanom Vojvodinom. Obzirom da u masovnijem domaćem takmičenju nema više Partizana i Zvezde, apetiti svih polufinalista su porasli.

Nikolić kaže da mu posljednje priznaje mnogo znači, jer je stao u red sa zvijezdama svjetskog fudbala kao što su Aleksandar Kolarov i Branislav Ivanović.

"Velika je čast dobiti jedno ovakvo priznanje. Biti najbolji u klubu sa takvom tradicijom, biti najbolji u klubu koji je jedan od najboljih u zemlji, izuzetan je osjećaj. To znači da nagradu dijelim zajedno sa sadašnjim velikim imenima evropskog fudbala, što je prava privilegija".

Nikolić je istakao da ne bi uspio da nije imao podršku ljudi u klubu i saigrača. Pripreme OFK Beograda počinju 9. januara, kada će odraditi prvi trening.

Ekipa će od 21. do 31. januara trenirati na crnogorskom primorju - baza je hotel Splendid u Bečićima. "Romantičari" se 4. februara sele u Antaliju na dvonedjeljne pripreme. U međuvremenu ekipa će raditi u Beogradu na Omladinskom stadionu,.

Prvenstvo počinje 27.februara, a OFK Beograd gostuje ekipi Donjeg Srema.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC