• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šahtjor opet testira Zvezdu

Crveno-bijeli objavili plan i program zimskih priprema. Posljednji meč pred nastavak Jelen Superlige odigraće sa učesnikom završnice Lige šampiona.

 Šahtjor opet testira Zvezdu  Izvor: MONDO

Fudbaleri Aleksandra Jankovića privode kraju zimski odmor, a od petka znaju i imena rivale sa kojima će uporediti znanje i formu pred nastavak Jelen Superlige.

U prvom dijelu priprema u Turskoj, od 13. do 28. januara odigraće tri utakmice, u drugom, od 3. do 21. februara - devet.

Tokom uvodnog dijela rivali će joj biti lokalni trećeligaš Ejup, zatim njemački četvrtoligaš Berlin atletik i na kraju ruski Amkar.

Potom će se vratiti za Beograd i onda opet otići u Tursku, na okršaje sa austrijskim Ridom (8.2), Lokomotivom iz Tbilisija (9.2), Slovanom iz Bratislave (11.2), Šanom iz Lihtenštajna (12.2), danskim Esbjergom (14.2) i Randersom (17.2), rumunskim Petrolulom (17.2) i amaterskom sekcijom Red Bula iz Salcburga (18.2).

Posljednji test pred nastavak sezone imaće 20. februara, kada će odmjeriti snagu za ukrajinskim Šahtjorom, učesnikom eliminacione faze Lige šampiona.

"Tokom prve faze svi igrači će dobiti podjednaku minutažu, odnosno igraće po 45 minuta. Nakon toga, u drugom dijelu pripremnog perioda, igraćemo utakmice skoro svaki dan i igrači će na terenu provoditi po 90 minuta", najavio je u izjavi za zvanični sajt trener Aleksandar Janković.

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su i prošle zime u kombinovanoj postavi meč sa slično selektiranom ekipom Šahtjora i izgubili 0:2.

Ukrajinci će početkom marta učestvovati u osmini finala Lige šampiona, a rival će im biti Borusija Dortmund.

Takmičenje u Jelen Superligi biće nastavljeno 27. februara, a Crvena zvezda, drugoplasirani tim na tabeli, u prvom "proljećnom" kolu igra protiv Javora na svom terenu.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC