• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIJACA: Maslać iz Borca u Đenovu?

Snažni defanzivac Čačana mogao bi da se u zimskom prelaznom roku preseli na sjever Italije. Ili u Švajcarsku

 PIJACA: Maslać iz Borca u Đenovu?  Izvor: MONDO

Prvi dani nove godine uvijek su zanimljivi na fudbalskom tržištu. Tako je i početkom 2013, a "Žurnal" u subotnjem izdanju iznosi presjek aktivnosti superligaša i prvoligaša.

Najzanimljivija vijest stiže iz Prve lige Srbije. Mario Maslać, štoper Borca iz Čačka, polufinaliste Kupa, mogao bi da tokom zime postane igrač Đenove.

Beogradski list piše da mladi defanzivac (22) na stolu ima i ponude ukrajinskih Karpata i Arsenala, ali da je bliži odlasku u Italiju. Međutim, mogla bi da ga "ukoči" ograničena kvota igrača iz zemalja van Evropske unije, pa postoji opcija da odmah bude proslijeđen švajcarskom Luganu, filijali Đenovljana.

S obzirom na to da je još ugovorom vezan za Borac, Čačani neće ostati uskraćeni za obeštećenje.

Zanimljivo će biti pratiti događanja u Slobodi Point Sevojno.

Od ranije je poznato da ističu ugovori Predragu Ranđeloviću, Bojanu Beljiću, Slavku Ćulibrku, kao i da je napadač Savo Kovačević i definitivno završio svoju epizodu u Užicu, a najnovija vijest u vezi sa tim klubom stiže iz Iraka.

Bojan Beljić (27), jedan od najboljih vezista supelige, karijeru će po svemu sudeći nastaviti u tamošnjem Erbilu.

"Prvi utisci o klubu i gradu su odlični. Postoji obostrana želja za saradnjom, ostalo je da se dogovorimo i do najsitnijih detalja i da tek poslije toga stavim potpis na vijernost Erbilu, koji i ove godine ima želju da prvi stigne na cilj", izjavio je za "Žurnal" bivši igrač Turbine, Kolubare i Jagodine.

Javor je jači za napadača mađarskog Honveda Filipa Kostića (19) i mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine, defanzivca Ognjena Petrovića (19), dok u Jagodini vagaju ponude za svog kapitena Miloša "Popaja" Stojanovića.

Ruski Amkar je već "zagrizao", a zainteresovani su i turski klubovi.

"Nismo u situaciji da pošto-poto prodajemo igrače. Zato ćemo pažljivo razmotriti ponudu Amkara. Ako su Rusi spremni da izdvoje pola miliona evra imaćemo početnu poziciju za pregovore", rekao je predsjednik "ćurana" Goran Milovanović.

Miloš Stojanović je u minuloj polusezoni na 20 utakmica postigao osam pogodaka, uz jednu asistenciju, na "Marakani", u pobjedi Jagodine nad Crvenom zvezdom.

Biće "tumbanja" i u Radu. Marko Nikolić objavio je spisak igrača na koje će računati u drugom dijelu prvenstva i na koje neće.

Imena napadača Nemanje Kojića i Predraga Luke napisana su na papiru, ali i njih dvojica imaju dozvolu da poslije Čaušića, Mitrovića i Mrkele takođe napuste klub ove zime. Rukovodstvo je dalo "zeleno svijetlo" i štoperu Urošu Vitasu, kao i vezisti Branislavu Jovanoviću, dok će njegov imenjak sa gol linije Danilović ili otići ili naredni prelazni rok provesti u Borči.

Zanimljiva odluka, s obzirom na to da još nema zvanične potvrde saradnje Rada i Borčana, kao što ni potvrde informacije da će finansijer "građevinara" Ranko Stojić do ljeta napustiti Crnotravsku ulicu i preuzeti brigu o superligašu sa lijeve beogradske obale Dunava.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC