• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Ne bih mogao kao Venger...

Trener madridskog Reala rekao je da ne vidi sebe dugo na klupi jednog tima, jer "ne zna da radi i osvaja trofeje bez konstantnog pritiska"

  Murinjo: Ne bih mogao kao Venger...  Izvor: MONDO

Žoze Murinjo zavidi kolegi iz Arsenala Arsenu Vengeru koji već 17 godina sjedi na klupi londonskog kluba, ali ističe da nikada ne bi mogao da toliko dugo vremena provede u jednom klubu.

"Volio bih da imam takvu stabilnost u klubu, ali u isto vrijeme meni je potreban pritisak kako bi osvajao trofeje. Kada ne bi bilo tog pritiska, sam bih ga stvorio. Moguće je izdvojiti sezonu ili dve za stvaranje tima, ali ne više od toga. Arsenal igra dobro, stvara igrače, dovodi pojačanja u prelaznom roku i prije ili kasnije će doći do trofeja", rekao je Murinjo.

Venger je posljednji put trofej sa "tobdžijama" osvojio 2005. godine kada je u finalu FA kupa savladao Mančester junajted poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Murinjo je dodao da ni ove sezone ne vidi Arsenal u trci za trofej u Premijer ligi, već da najveće šanse imaju gradski rivali iz Mančestera.

"Junajted je vrhunski klub i teško ih je skinuti kada se nađu na vrhu tabele. Ipak, Siti je šampion, posjeduje nevjerovatne igrače i sigurno neće tako lako odustati od titule", rekao je portugalski stručnjak.

(Tanjug/MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC