• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Berluskoni: Spremite se za novi Milan

Predsjednik "roso-nera" najavio promjenu politike kluba u narednim sezonama. "Interesuju nas samo igrači mlađi od 21 godine".

  Berluskoni: Spremite se za novi Milan  Izvor: MONDO

Pa zar nije plan Milana bio da proda Pata Korintijansu (obavljeno), Robinja Santosu (pregovori u toku) i Ignjacija Abatea Zenitu (odbijena ponuda od deset miliona evra), pa da zarađeni novac (35 miliona evra) stavi na gomilu i proslijedi Mančester sitiju za Marija Balotelija?

Očigledno nije.

"Nikad nisam ni pomišljao da dovedem Marija Balotelija" , izjavio je u ponedjeljak predsjednik "roso-nera" Silvio Berluskoni.

Njegove riječi onda navode na samo jedan zaključak - da Milan želi da zaradi što više novca i potpuno promijeni logiku poslovanja.

Na to upućuje i nastavak Berluskonijeve izjave.

"Trenutno razmišljamo samo o 'klincima'. Pratimo oko 100 mladih igrača i odlučili smo da ne kupujemo igrače starije od 21 godinu. Na navijačima je da uvijek budu uz klub, ali će morati da sačekaju dve-tri godine da bi se Milan poslije 26 uspješnih godina vratio još jači".

Da li će uspjeti u namjeri pokazaće vrijeme. Dovođenje i forsiranje Stefana El Šaravija (20) pokazalo se isplativim - kraj prvog dijela sezone dočekao je kao "kapokanonjeri" Serije A.

Međutim, da li će svaki put pogoditi?

Ekipa Masimilijana Alegrija posle 19 kola zauzima sedmo mjesto na tabeli Serije A, sa 14 bodova manje od lidera Juventusa, aktuelnog šampiona.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC