• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viljanova: Bolest je moja privatna stvar

"Ova borba nije gotova i biće dana kada ću moći da treniram ekipu i dana kada to neću biti u stanju da radim", rekao je trener Barselone.

  Viljanova: Bolest je moja privatna stvar  Izvor: MONDO

Dve nedjelje od kada je drugi put za godinu dana operisao tumor na pljuvačnoj žlijezdi, trener fudbalera Barselone Tito Viljanova vratio se na klupu.

On je hitno operisan 20. decembra, a u nedjelju uveče vratio se na klupu u gradskom derbiju između Barse i Espanjola. Ovaj nepokolebljivi 44-godišnjak, koji je do sada ispustio samo dva boda u šampionatu Španije, po prirodi nije pesimista, ali svjestan je da njegova borba sa opakom bolešću nije gotova.

"Ova borba nije gotova i biće dana kada ću moći da treniram ekipu i dana kada to neću biti u stanju da radim, ali voleo bih da mediji shvate da je bolest koju imam moja privatna stvar, iako sam ja javna ličnost", rekao je Viljanova.

"Želio bih svima da se zahvalim na podršci koju sam dobio. Ovaj klub doživljavao je mnoge udarce tokom prethodnih nekoliko godina, ali smo svi uvijek, pa i ja, imali pozitivan pristup. Ono što se dogodilo meni, moglo je da se dogodi bilo kome".

Pedro Rodrigez pogodio je dva puta, a Ćavi Ernandez i Lionel Mesi jednom u Titovom povratku na klupu, pa tako sada Barsa s njim i bez njega ima 17 pobeda i jedan remi u 18 kola Primere.

"Moram da se zahvalim doktorima i osoblju u bolnici Val D'Ebron, kao i klubu. U svakom trenutku osjećao sam se voljeno i podržavano od strane Barse. Volio bih da se zahvalim i igračima i članovima stručnog štaba, nije ovo bilo lako ni za njih".

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC