• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Morati: Nije vrijeme za trošenje

Prvi čovjek Intera slaže se sa konstatacijom da njegov tim igra loše i da su mu nephodna pojačanja, međutim...

  Morati: Nije vrijeme za trošenje  Izvor: MONDO

Sjećate li se moćnog jesenjeg Intera, koji je od kraja septembra do početka novembra "vezao" deset uzastopnih pobjeda, završno sa gostovanjem Partizanu u Beogradu?

E pa, od utakmice u Humskoj 8. novembra "nero-azuri" uspjeli su da trijumfuju samo tri puta u 11 mečeva. Ko je u nedjelju pratio mečeve Serije A i njihov okršaj sa Udinezeom (0:3) dobro se uvjerio koliko milanski tim loše igra i izgleda.

Neizbježna je konstatacija da je tim Andree Stramaćonija doživio drastičan pad forme. Od sastava koji je pobijedio Juventus u Torinu (3:1) i konkurenta u borbi za titulu ostala je grupa igrača bez ideje kako da savladaju bilo kog protivnika.

Zbog svega navedenog pali su na peto mjesto na tabeli Serije A i zabrinuli predsjednika Masima Moratija.

"Sastali smo se i razgovarali o porazu od Udinezea, kao i o budućnosti. Promijenićemo neke stvari, ali prije toga nam ostaje da gajimo nadu da će se uskoro vratiti na teren naši povrijeđeni i suspendovani igrači", rekao je Morati.

Trenutno su iz različitih razloga suspendovani Vesli Snajder (odlukom kluba), Žuan Žezus (zbog parnih kartona) i Andrea Ranokija (odlukom nadležne komisije, vraća se za šest dana).

Povrijeđeni su Kutinjo, Žoel Obi, Dijego Milito, Juto Nagatomo, Rikardo Alvarez, Luka Kastelaci, a oporavljaju se Gabi Mudingaji i prošle godine dva puta operisani srpski veteran Dejan Stanković.

U takvoj situaciji nameće se pitanje da li će Inter dovoditi igrače u zimskom prelaznom roku?

Hoće, ali ih je teško okarakterisati kao fudbalere koji bi na prvi pogled mogli da vrate Inter u ozbiljnu borbu za titulu.

Na stadion Đuzepe Meaca mogli bi da dođu krilo Atalante Ezekel Skeloto, golman Kjeva Stefano Sorentino i kreator igre Katanije Frančesko Lodi.

"Svi oni su dobri igrači. Međutim, sada nije vrijeme da potrošimo mnogo novca", rekao je Morati.

Zanimljiva konstatacija, s obzirom na to da sva trojica zajedno koštaju 14,5 miliona evra (prema podacima specijalizovanog fudbalskog sajta transfermarkt). Poređenja radi, Đampaola Pacinija platio je Sampdoriji 2011. godine 15,8 miliona.

Ni Morati nije što je do nedavno bio...

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC