• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Možda ostanu i Medo i Pašeko

Eduardo Pašeko će se pojaviti na početku priprema crno-bijelih, ali će se uprava truditi da ga proda.Možda ostane i Kamara.

 PARTIZAN: Možda ostanu i Medo i Pašeko  Izvor: MONDO

Još nekoliko dana ostalo je do paljenja motora u redovima srpskog šampiona. Nekoliko igrača je otišlo ili je na putu da ode iz Partizana. A za one koji se mislilo da su "sigurno" prešli kućni prag i zatvorili vrata, mogli bi da ostanu!

Jedan od onih koji je trebalo da ode je Brazilac Eduardo Pašeko. Napadač plaćen 1,2 miliona evra nije ostavio upečatljiv utisak u Partizanu, a zbog povrede nije ni igrao jesenas. Uprava je htjela da ga vrati na pozajmicu u Sao Kaetano, ali od toga nema ništa.

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković kaže da će se Brazilac pojaviti na početku priprema (14. januar), ali nije isključio mogućnost da do kraja prelaznog roka. Ili čak da ostane.

"Nismo uspjeli da se dogovorimo sa Sao Kaetanom, ali vidjećemo da li nešto može da se uradi u narednih nekoliko dana. Zbog racionalizacije budžeta probaćemo da prodamo Brazilca, ali ne zavisi sve od Partizana. Ipak, ako taj plan ne bude realizovan, Eduardo ostaje sa nama i kad se oporavi konkurisaće za tim", rekao je Tumbaković u razgovoru sa novinarima.

Moguć obrt i u slučaju Mede Kamare. Reprezentativac Sijera Leonea dugo je nezadovoljan, igra nevoljno i želi da ode. Na putu je prelaska u turski Mersin, ali je problem visoko obeštećenje.

"Ili ćemo prodati Medu po realnoj cijeni ili će ostati u Partizanu do kraja ugovora. Treća opcija ne postoji", kaže Tumbaković.

O medijskim špekulacijama da bi Ivan Ivanov mogao da pređe u kineski Šandong čiji je novi trener Radomir Antić, sportski direktor Partizana kaže da za te priče prvi put čuje i da od toga nema ništa.

On kaže da Partizan nema problem sa novcem za pojačanja, ali i da ne treba očekivati neke spektakularne dolaske u zimskom prelaznom roku. Jedan od potencijalnih novajlija je Miloš Kosanović iz Krakovije, ali njegov dolazak zavisi od prodaje u Partizanu.

"Ako on ne bude došao, imamo Žarka Tomaševića koji je angažovan ljetos", rekao je Tumbaković.

Iz Partizana je otišao Nemanja Tomić (Genčlerbirigli), a jednom i po nogom su van kluba i Stefan Šćepović i Sreten Sretenović (Južna Koreja). Naravno, ne treba zaboraviti ni Zvonimira Vukića kome je istekao ugovor i može da ide ove zime.

(MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Eric maja

Ha ha ha...nevolim medu ali bas mi je drago sto ostaje u grobarima

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC