• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grbić za MONDO: OFK da, Zvezda ne

Fudbaler Olimpijakosa odbacio mogućnost u drugom dijelu sezone bude pozajmljen beogradskim crveno-bijelima.

 Grbić za MONDO: OFK da, Zvezda ne  Izvor: MONDO

Nedolazak Petra Grbića (25) na početak zimskih priprema OFK Beograda podstakao je spekulacije i nagađanja o njegovoj budućnosti.

Sportski direktor "romantičara" Zoran Lončar potvrdio je u izjavi za MONDO da najbolji igrač plavo-bijelih u prvom delu sezone još ne zna definitivno gdje će nastaviti karijeru i dodao da su u toku razgovori njegovih agenata sa Olimpijakosom.

Na Karaburmi uvjeravaju da postoji velika šansa da Crnogorac do ljeta nosi plavo-bijeli dres, a potvrdu te informacije zatražili smo i od Grbića lično.

"Još ne znam ništa oko toga gdje ću igrati... Sedim kod kuće u Podgorici, sa porodicom, treniram individualno i čekam da mi menadžeri jave ishod razgovora. Znam da pregovaraju i to je sve", rekao je za MONDO.

Zbog sjajnih partija na kraju jeseni (tri gola u pobjedama nad Zvezdom, jedan na gostovanju Borči) često je proteklih nedelja dovođen u vezu sa klubom iz Ljutice Bogdana. Međutim, ističe da ne bi trebalo očekivati da zaigra na "Marakani".

"Svakako da prija kad se veličina kao što je Dragan Džajić interesuje za tebe, ali to je nerealna opcija. Ne postoji mogućnost da zaigram u Crvenoj zvezdi, iz 'hiljadu' razloga. Zaista ni ne razmišljam o tome", dodao je Grbić.

Bivši kapiten Mogren počeo je sezonu u Ukrajini, gdje su ga Atinjani pozajmili Karpatima. Međutim, već na startu takmičarske godine napustio je taj klub i posljednjeg dana prelaznog roka prihvatio poziv OFK Beograda.

U plavo-bijelom dresu odigrao je 12 utakmica, a iz kola u kolo jačao je i ulazio u formu - do duela sa Crvenom zvezdom, kada je postao poznat široj sportskoj javnosti u Srbiji.

Grbićeva "romantična" jesen mogla bi da bude produžena i na proljeće.

"Zaista je teško govoriti o bilo čemu pošto trenutno menadžeri znaju sve o mom angažmanu, a ja ne znam ništa. Međutim, ako budem ostao da igram u Srbiji ostaću u OFK Beogradu. To je najrealnija opcija, iako bi trebalo sačekati još malo", podvukao je ofanzivni vezista.

(M. Šolak - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC