• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Silvio, a da upoznaš Marija prvo?"

Balotelijevog menadžera rastužile ocjene Silvija Berluskonija da bi mladi fudbaler loše uticao na atmosferu u Milanu.

 "Silvio, a da upoznaš Marija prvo?"  Izvor: MONDO

Bivši premijer Italije, a sada "samo" prvi čovjek FK Milana Silvio Berluskoni zalupio je iz sve snage vrata pred nosom Marija Balotelija rekavši da ga smatra "jabukom razdora" i da on ne bi bio dobar za "rosonere".

Takođe, Berluskoni je demantovao da je ikada razmišljao da Balotelija dovede u Milan, iako se kontroverzni napadač Italije i Mančester Sitija još u vrijeme dok je igrao za Inter busao u grudi da je od malena bio fan, baš Milana.

Milanisti su tada likovali da "imaju svog čovjeka" u redovima najvećeg rivala, štampa je često najavljivala Balotelijev dolazak u Milan, ali kada je mladi napadač potrošio sve kredite u Sitiju i kada je njegov transfer postao realniji nego ikada - Berluskoni je konačno progovorio i žestoko pokopao i igrača i njegovog menadžera Mina Rajolu.

Kada je pročitao ne baš prijatne komentare, Rajola je pokušao da izgladi stvari.

"Mario i ja smo tužni zbog svega što je Berluskoni rekao. Svakako da ne možemo da budemo srećni zbog njegove definicije Balotelijeve ličnosti. Ali, Berluskoni ne poznaje Marija, a svako ko ga poznaje ga voli. Recimo, potpredsjednik Milana Adrijano Galijani poznaje Marija lično i obožava ga", rekao je Rajola.

"Ako me neko bude pitao da predstavim Marija Berluskoniju, uradiću to sa zadovoljstvom", dodao je Balotelijev agent.

Rajolu su potom pitali za Robinja, kojeg takođe zastupa na tržištu, a koji je već neko vrijeme član Milana. Poput Alešandra Pata koji se vratio u Brazil, odnosno Korintijans, Robinjo je bio na sličnom putu, ali su pregovori zastali u odlučujućem trenutku.

"Pregovarali smo i bili blizu dogovora, ali je onda sve stalo, jer Milan jednostavno nije prihvatio uslove koji su ponuđeni", rekao je Rajola, koji je posredovao u pregovorima između Santosa i Milana.

"Moraćete da pitate ljude iz Milana šta je sljedeće".

Dok Berluskoni okreće glavu od Balotelija, u Napulju bi ga dočekali raširenih ruku. Trener Napolija Valter Macari kaže da bi sa zadovoljstvom prihvatio izazov da trenira problematičnog napadača, ako mu se ukaže prilika.

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis nedavno je izjavio da sanja o tome da Edinsonu Kavaniju pridoda Balotelija i da bi to bio najubitačniji tandem u Evropi.

"Nikada nisam imao priliku da upoznam Balotelija, kao osobu. Samo oni koji su ga imali u svojim timovima mogu da znaju kakve probleme on izaziva, ali dovoljno sam iskusan i znam kako bih ga motivisao, ako bih dobio priliku da ga treniram", rekao je Macari.

Inače, da Napoli zaista pravi moćan tim potvrđeno je nedavno kada je otkriveno da je De Laurentis odbio 50 miliona evra za Kavanija prošlog ljeta, koliko je ponudio ruski Zenit, pre nego što je kupljen Hulk za deset miliona manje.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC