• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dmitrović "ispalio" Jankovića, nije potpisao

Mladi golman pred rastankom sa Crvenom zvezdom, nakon što je odbio da produži ugovor koji mu ističe za 20-ak dana.

 Dmitrović "ispalio" Jankovića, nije potpisao  Izvor: MONDO

Crvena zvezda trebalo je da ima četvoricu golmana u prvom timu za proljećni dio prevenstva.

Ipak, mladi reprezentativac Marko Dmitrović, prema saznanjima MONDA, odbio je da produži ugovor i uskoro će biti slobodan da promijeni sredinu. Od 31. januara moći će da potpiše za bilo koji klub, bez obeštećenja.

Naime, Dmitrović je ljetos izbačen sa spiska putnika na pripreme na Rogli praktično jutro pred polazak, kada mu je tadašnje rukovodstvo ponudilo da produži ugovor, šest mjeseci prije njegovog isteka. Dmitrović je tada, sat vremena pred ulazak u autobus odbio to da uradi, što ga je prema odluci rukovodstva i tadašnjeg šefa struke Roberta Prosinečkog izbacilo sa spiska kandidata za prvi tim.

Trenirao je odvojeno od prve postave sve dok na mjesto trenera nije došao Aleksandar Janković, krajem avgusta prošle godine. Znajući za Dmitrovićeve kvalitete iz rada u mladoj reprezentaciji, Janković je vratio mladog golmana na treninge prvog tima, pa je on počeo da radi kao i Boban Bajković, Aleksandar Kirovski i Miloš Vesić zajedno sa trenerom golmana Srđanom Maksimovićem.

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, Dmitrović je nedavno "dao riječ" Jankoviću da će produžiti ugovor, pa ga je ovaj uvrstio na spisak za prvi dan priprema 9. januara. Ipak, na prozivci održanoj u 11 ujutru, Dmitrović se pojavio, ali je Jankovića sačekala informacija da mladi golman ipak nije "šarnuo" potpis, što je razočaralo trenera.

Kako sada stvari stoje, izvjesno je da će Dmitrović biti izostavljen sa spiska putnika u Antaliju naredne subote i da će "odraditi" ovih 20-ak dana ugovora, prije nego što prvog dana februara bude slobodan u pronalaženju nove sredine.

Prije godinu i po dana Dmitrović je obolio od mononukleoze, što ga je udaljilo od terena i to u trenutku kada je Crvena zvezda već imala Bajkovića, Kirovskog i Vesića na raspolaganju. Kada se oporavio, Dmitrović je odbio da ide na pozajmicu, čekajući da mu ugovor istekne, a taj dan se očigledno primakao.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC