• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Spartak i "Univerzal" digli blokade

Nebojša Čović, različitim pristupom u različitim situacijama, nastavlja da smanjuje blokadu oficijelnog računa FK Crvena zvezda.

  ZVEZDA: Spartak i "Univerzal" digli blokade  Izvor: MONDO

Potpredsjednik kluba zadužen za saniranje alarmantne finansijske situacije prethodnih nedelja oštro je kritikovao "egzotičnu" Univerzal banku u izjavama i intervjuima koje je davao prije i poslije novogodišnjih praznika, dok je sa klubovima, rivalima iz Superlige, imao drugačiji pristup.

I jedno i drugo za sada daje rezultate po crveno-bijele. Klub je na zvaničnom portalu saopštio da je i "Univerzal banka" podigla blokadu računa, a da je isto učinio i Spartak, samo dan poslije Jagodine i nekoliko dana poslije Slobode.

"Blokada računa Fudbalskog kluba Crvena zvezda je u četvrtak 10. januara dodatno smanjena u odnosu na dan ranije i sada iznosi 408.272.397 dinara. Do smanjenja je došlo zahvaljujući razumijevanju 'Univerzal banke', kao i Fudbalskog kluba Spartak. Univerzal banka je 'skinula' svoju blokadu od 12.160.237 dinara, dok je Spartak to učinio u iznosu od 17.245.382 dinara", saopštio je klub iz Ljutice Bogdana 1a, a onda i naveo Čovićevu izjavu:

"Zahvaljujem se Spartaku i 'Univerzal banci' na razumijevanju. Posebnu zahvalnost upućujem vodećim ljudima iz menadžmenta 'Univerzal banke', gospodinu Đukiću i gospođi Stojković. Uvjereni smo da će budući odnosi i buduća saradnja FK Crvena zvezda sa svim trenutnim povjeriocima biti uz obostranu korist i zadovoljstvo".

Crvena zvezda će i ubuduće javnost svakodnevno obavještavati o smanjenju blokade svog računa, a u cilju obezbjeđivanja normalnog rada FK Crvena zvezda.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC