• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šeik stigao na "Marakanu", šta je donio?

Sa danom zakašnjenja, bogati šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan posjetio je stadion Crvene zvezde...

  Šeik stigao na "Marakanu", šta je donio?  Izvor: MONDO

Sve je na "Marakani" bilo spremno za doček bogatog prijestolonasljednika Ujedninjenih Arapskih Emirata šeika Muhameda bin Zajeda al Nahjana još u srijedu.

Šeik je došao dan kasnije, u društvu prvog potpredsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića. Dočekali su ih predsjednik i potpredsjednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić i Nebojša Čović, u društvu ostalih visokih funkcionera kluba.

Bih Zajed je sa rukovodiocima Crvene zvezde razgovarao o mogućnostima saradnje u budućnosti.

Pročitajte šta su o posjeti šeika rekli Džajić i Čović.



Šeik Al Nahjan doputovao je u utorak u Beograd gdje su ga na aerodromu "Nikola Tesla" svečano dočekali prvi potpredsjednik vlade i ministar odbrane Vučić, ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić, načelnik generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković, načelnik Vojnoobavještajne agencije Dragan Vladisavljević i direktor Bezbjednosno-informativne agencije Nebojša Rodić.

Tokom dana, Al Nahjan, koji je u Emiratima zamenik vrhovnog komandanta oružanih snaga, razgovarao je sa predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, predsednikom Vlade Ivicom Dačićem, potpredsjednicima Vlade Jovanom Krkobabićem i Rasimom Ljaljićem, kao i ministrom Dinkićem.

Dolazak Al Nahjana je uzvratna posjeta Srbiji pošto je prvi potpredsjednik Vlade Vučić, zajedno sa ministrom finansija Dinkićem, prošle jeseni boravio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Prvobitno je bilo predviđeno da Bin Zajed, poslije sastanka sa predsjednikom Nikolićem koji je počeo u utorak u 15 časova, posjeti i "Marakanu", pa su tako crveno-bijeli pripremili stadion za posjetu uglednog gosta, bile su čak angažovane i hostese, kada se smrklo popaljeni su i reflektori, no... Posjeta se dogodila dan kasnije.



Da li je vrijedilo čekati šeika? To znaju samo Džajić, Čović i njihovi najbliži saradnici, koji bi iz potencijalne saradnje sa bogatim partnerima, mogli da olakšaju sebi izlazak iz hronične finansijske krize, ali i više od toga. Dobro je poznato kako se šeici iz Mančester Sitija, Pari Sen Žermena i ostalih klubova sa Zapada ponašaju na tržištu igrača i da "vole" da troše.

Ipak, trebalo bi biti uzdržan u ocjenama da će poseta Bin Zajeda sama po sebi izvući Zvezdu iz krize, jer je ostvaren tek prvi kontakt... Vreme će pokazati šta će se iz ove posjete iznjedriti: slikanje za spomenar ili neki unosni ugovor.

(N. J. - MONDO/Tanjug, foto: MONDO, Petar Stojanović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC