• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac tražio napadača na Marakani, ali...

Čelnici banjalučkog Borca i Crvene Zvezde u Beogradu razgovarali o saradnji dva kluba, ali ne zna se ko bi sa Marakane mogao na Gradski stadion.

 Borac tražio napadača na Marakani, ali... Izvor: MONDO

Posjeta delegacije FK Borac fudbalskom klubu Crvena zvezda i njenom predsjedniku Draganu Džajiću odjeknula je kao bomba, a odmah su se pojavile brojne spekulacije o mogućim dolascima igrača iz Zvezde u Borac.

S obzirom da je Borac u potrazi za napadačem, u Banjaluci su „već viđeni“ neki od napadača koji bi mogli ostati prekobrojni u ekipi Aleksandra Jankovića, poput Ognjena Ožegović, Elija Babalja, Natanijela, Asamoe...

Mediji su već preselili Ognjena Ožegovića, bivšeg fudbalera Kozare iz Gradiške u Banjaluku, ali sportski direktor Borca Darko Ljubojević izjavio je za MONDO da nikakav transfer nije dogovoren i istakao da uopšte nije bilo reiječi o nekim konkretnim imenima.

„Razgovarali smo generalno o situaciji u fudbalu, ligi Srbije i BiH, i malo otvorili i načeli temu neke buduće saradnje. U ovom trenuttku nama treba napadač, to nije tajna nikakva, ali nikakva imena nismo spominjali jer bi to bilo nekorektno. Osim toga oni su tek započeli pripreme ni trener Janković ne zna na koga može da računa, niti šta će se dešavati u prelaznom roku takod a nikakva imena nismo spominjali“, rekao je Ljubojević.

Borac ipak radi na dovođenju pojačanja a u klub bi se mogli vratiti neki od igrača koji su sa mnogo uspjeha nosili dres kluba iz Platonove ulice.

„Darko Maletić i Danijel Majkić su u iščekivanju inOstranog angažmana, ako ništa ne nađu raspoloženi su da nastave karijeru u Borcu. U subotu počinjemo s treninzima nadam se da ćemo dotad imati neka imena ali zasad još niko nije potpisao“, rekao je Ljubojević.

Ono što se zna da klub napuštaju Slaviša Dugić sa kojim je u četvrtak sporazumno raskinut, te mladi reprezentativac BiH Srđan Grahovac.

On će karijeru nastaviti u Dinamo iz Minska sa kojim bi trebao potpisati trogodišnji ugovor a Borac bi od transfera trebalo da zaradi 70.000 evra.

„Grahovac odlazi, ali što se tiče iznosa, to ne znam, to je još u fazi dogovora. Time se bave ljudi iz finansijskog sektora, mi iz fudbalskog sektora znamo samo da na njega ne računamo u proljećnom dijelu“ ,rekao je Ljubojević.

Borac će u subotu početi pripreme za proljećni dio sezone u Premijer ligi BiH. Jesenji dio prvenstva ekipa Slobodana Starčevića završila je na sedmom mjesti an tabeli sa osvojena 24 boda, 11 manje od vodećeg Željezničara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC