• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džajić i Čović o posjeti šeika: Veliki plezir

"Učinio nam je veliki plezir. Hoćemo da napravimo što prisnije odnose i njjegov dolazak na Zvezdinu utakmicu", rekao je Džajić o posjeti Bin Zajeda.

 Džajić i Čović o posjeti šeika: Veliki plezir Izvor: MONDO

Šta se krije iza sastanka princa prijestolonasljednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Muhameda bin Zajeda al Nahjana sa čelnicima FK Crvena zvezda?

Za sada - ništa. Javnost, po od ranije ustanovljenoj praksi, uglavnom ostane uskraćena za detalje ovakvih razgovora, pa je slično bilo i ovog četvrtka.

Predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić rekao je da "postoji velika želja za saradnjom", kao i da je bogati šeik "za početak izrazio želju da dođe na jednu utakmicu crveno-bijelih".

"Veliko je zadovoljstvo zbog posjete šeika, vidio je stadion, a malo smo ga upoznali sa istorijom kluba. Najbitnije je da je on čovjek sporta, sam je rekao da bi želio da dođe na jednu Zvezdinu utakmicu. Učinio nam je veliki plezir. Hoćemo da napravimo što prisnije odnose i njjegov dolazak na Zvezdinu utakmicu bio bi podstrek za cijeli klub", rekao je Džajić novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Potpredsjednik kluba zadužen za finansije Nebojša Čović istakao je da je ovim sastankom napravljen prvi korak, ali da tek treba vidjeti kako će se dalje razvijati stvari.

"Ne treba od ovog praviti 'avione i kamione', ne bi trebalo ni da prejudiciramo kakva će saradnja biti. Sa naše strane svakako postoji interesovanje i vidjećemo kako će se stvari odvijati. Nismo ga upoznali sa finansijskom situacijom, nismo imali vremena, mi pričamo brzo, ali ne baš toliko brzo", našalio se Čović.

Šeik Bin Zajed posjetio je "Marakanu" u društvu Aleksandra Vučića, ali prvi potpredsjednik Vlade Srbije nije bio raspoložen da daje izjave poslije sastanka.

(Tanjug/MONDO, foto: Beta/Branislav Božić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC