• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojić za MONDO: Luka nije najbliži Partizanu

Prvi čovjek Rada otkrio da postoji veća šansa da ofanzivni vezista "građevinara" ove zime ode u inostranstvo.

 Stojić za MONDO: Luka nije najbliži Partizanu Izvor: MONDO

"Momci koji zasluže da odu iz kluba i poboljšaju materijalni status svoje porodice i šire familije dobiće priliku za to", rekao je finansijer Rada prvotimcima na prvom zimskom okupljanju.

Fudbaleri su, okupljeni u svlačionici, u tišini slušali njegovo obraćanje.

"Ko je odnosom prema obavezama zaslužio da ode - otići će. Je li tako Peđa?", dodao je Stojić, pogledavši Predraga Luku, ofanzivnog vezistu koji ove zime broji ponude.

Višenedjeljna "meta" Partizana potvrdno je klimnuo glavom.

Sve glasnije najave da je momak iz Požarevca postigao dogovor sa šampionom o prelasku u crno-bijeli tabor dale su još veći značaj tom dijalogu, koji je nastavljen i poslije sastanka, kada su Stojić i Luka ostali sami u svlačionici.

Prije izlaska na trening finansijer Rada pristao je da za MONDO objasni trenutnu situaciju oko odlaska jednog od najiskusnijih prvotimaca svog kluba.

"Partizan jeste zainteresovan za njega, ali imam dovoljno iskustva da znam da situacija s tim u vezi može lako i veoma brzo da se promijeni i 'gore' i 'dole', a kamoli za tri dana (prelazni rok počinje u ponedjeljak, prim. aut.). Stoga za konkretniju priču ipak sačekajmo vikend", izjavio je Stojić.

Poznato je da su grčki timovi u prošlosti slali i konkretnu ponudu za ofanzivnog vezistu. Da li je tako i sada i da li je Luka bliži odlasku u inostranstvo nego prelasku u Partizan?

"Rekao bih da je situacija '50-50', mada mislim da je čak bliži inostranstvu. Odličan klub i odličan trener čekaju da oslobode mjesto za stranca i vide okolnosti pod kojim bi mogli da ga dovedu", dodao je menadžer.

Stojić je ove zime već realizovao ili posredovao u nekoliko prelazaka srpskih igrača u turske klubove. Da li i Luku očekuje slična destinacija?

"U pitanju je istok Evrope. I to dobar Istok", dodao je uz osmjeh.

Predrag Luka, bivši fudbaler Mladog radnika, član je superligaša sa Banjice od 2010. godine.

Iako je uoči prvog treninga sa "građevinarima" istakao da je još fudbaler Rada i da je motivisan da i proljeće odigra u svijetlo plavom dresu, informacija da je prvi operativac kluba Nebojša Lukić na zadatku u inostranstvu, daje potvrdu i dodatnu težinu Stojićevim rečima.

(M. Šolak - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC