• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan o Zvezdi: Sportski je nadati se

Na izjave iz Ljutice Bogdana da je prednost Partizana dostižna riječ imaju crno-bijeli: "A mi vjerujemo da ćemo do titule sa većom razlikom".

 Partizan o Zvezdi: Sportski je nadati se Izvor: MONDO

Partizan je uključio sve pogone za nastavak proljećne sezone u kojoj će braniti šest bodova prednosti koju ima nad Crvenom zvezdom. Moglo je da bude i više. Crno-bijeli nisu iskoristili nekoliko velikih kikseva crveno-bijelih, ali su u zimnicu ipak ostavili solidnu bodovnu zalihu.

Iako i jedni i drugi kažu da ih ne zanima šta se dešava u onom drugom klubu, normalno je da se osluškuju i prate vijesti iz tabora "vječitih rivala".

Iz Zvezde se svakodnevno kuraže i poručuju da je prednost Partizana dostižna, da će se na zimskim pripremama naporno raditi kako bi proljeće, kako vole da kažu na Autokomandi, "opet bilo Zvezdino".

Partizan ima pravo na repliku.

"Mi smo sportisti i optimizam je normalna stvar. I ja sam optimista da možemo da osvojimo titulu i to sa većom bodovnom razlikom od dosadašnje. Ispred nas je 15 teških utakmica i svaku ćemo doživjeti kao finale. Znamo i osjećamo da nam neće biti lako. Ali, na muci se poznaju junaci", rekao je trener Partizana Vladimir Vermezović upitan o tome kako gleda na poruke iz Zvezde pred početak proljećnih borbi u prvenstvu.

I sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković bio je upitan za ono što se dešava u komšiluku, odnosno ono što se ne dešava što se tiče prelaznog roka. Zvezda još nije angažovala nijednog novog igrača, a pitanje je i da li će zbog teške finansijske situacije.

"Vjerovatno su i oni profesionalni, kao i mi. Ako razmišljaju o pojačanjima, onda to, vjerovatno, profesionalno čuvaju kao tajnu. Ali, ja vjerujem da će se oni pojačati", rekao je Tumbaković.

Sportski dio Partizana, odnosno oni koji su najvažniji u klubu, ipak su skoncetrisani na ono što se dešava u njihovom dvorištu.

Tumbaković i predsjednik Partizana Dragan Đurić otkrili su da su se nedavno "takmičili" ko više želi šestu uzastopnu titulu.

Sportski direktor je sa osmijehom to prokomentarisao: "Pa, kako to može i ko to može da izmjeri? To je neizmjerljivo, kao i ljubav. Naravno da svi to želimo, a nikada neće moći da bude utvrđeno ko to više želi".

Titula jeste nadohvat ruke, ali treba prvo skočiti pa reći "hop". Na to upozorava i Tumbaković:

"Idemo koak po korak. Svi smo na opštem zadatku da takmičenje završimo kako smo i počeli, sa ciljem i željom da postižemo još bolje rezultate, da podignemo nivo igre na viši nivo, a potom će, kao logična posljedica toga, doći i Evropa u kojoj treba da odigramo kvalitetnije".

(P. V. - MONDO/foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC