• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kamara krenuo ka Engleskoj - da dovrši posao

"Ništa još nije gotovo", oprezan je bivši fudbaler Partizana Mohamed Kamara, koji se uputio iz Turske u Englesku. BBC ne pominje ovaj transfer...

  Kamara krenuo ka Engleskoj - da dovrši posao Izvor: MONDO

Medo Kamara napustio je Belek i uputio se ka Srbiji.

Za reprezentativca Sijera Leonea Beogradu će ove srijede biti samo usputna stanica, jer će već u toku dana produžiti na sjeveroistok Engleske. U Boltonu ga očekuje finalizacija pregovora i lekarski pregledi, poslije kojih bi 25-godišnji vezni fudbaler trebalo da potpiše ugovor sa engleskim drugoligašem.

Dok su Kamaru saigrači ispratili potpisima na crno-bijelom dresu za uspomenu, engleski mediji i dalje ne najavljuju njegov dolazak, pa i sam Kamara kaže da...

"...ništa još nije gotovo, pa ne bih pričao mnogo o tome. Idem tamo da završim posao, ali još ne mogu da kažem da sam sve završio", rekao je po odlasku iz Beleka reprezentativac Sijera Leonea.

Ukoliko ne bude neprijatnih iznenađenja, Kamara će iz Partizana otići sa 79 odigranih utakmica u crno-bijelom od sezone 2010-11 kada je došao iz Helsinkija, ali bez postignutog gola, što i ne čudi s obzirom na stil igre i poziciju neumornog defanzivnog veziste.

Sa Partizanom je osvojio tri titule prvaka Srbije, jedan Kup, jednom je igrao Ligu šampiona, a jednom Ligu Evrope.

Kada (valjda nije ako?) bude potpisao za Bolton, moraće da se pomiri da će najmanje godinu i po dana igrati u Čempionšipu, jer na polovini sezone Vonderersi realno nemaju izgleda da se već naredne sezone vrate u Premijer ligu, jer su na 16. mjestu, sa 13 bodova zaostatka za šestoplasiranim Midlsbroom, koji bi u ovom trenutku bio posljednji tim koji bi se plasirao u plej-of za plasman u elitu.

U danu kada je Medo ispraćen iz Beleka, engleski BBC koji transfere prati "uživo" svakog dana tokom zimskog prelaznog roka, u vezi Boltona objavio je samo da menadžer Daugi Fridman pokušava da dovede defanzivca Sijana Boglera (20) iz Lestera i vezistu Gerija Frejzera (18) iz Hemiltona, u posljednjem danu prelaznog roka, kao i da je propao pokušaj da se iz Bristol Sitija dovede krilni napadač Albert Adomah.

(MONDO, foto: partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC