• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roman plaća Kaku milion funti mesečno!?

Vlasnik Čelsija namerio se da dovede Brazilca Kaku, za šta je spreman da plati 100 miliona evra Milanu i svakog meseca po milion funti igraču.

 Roman plaća Kaku milion funti mesečno!?  Izvor: MONDO

Koga je želeo, do sada ga je redovno dovodio u Čelsi. Esijena, Drogbu, Ešlija Kola, Balaka, Ševčenka, Maludu, Anelku...

Ovog leta prebogati Rus Roman Abramovič, prema pisanu "Obzervera", spremio je mesečnu platu za Brazilca Kaku od okruglo - milion funti!?

Abramovič već dugo pokušava da dovede Kaku na "Stamford Bridž", a godišnja plata od skoro 18 miliona evra, što je duplo više od onoga što zarađuje u Milanu, poslednji je adut koji ima u rukavu. Mediji spekulišu da je i angažovanje Brazilca Skolarija za menadžera u skolu nastojanja da Kaka konačno dođe u London.

Menadžment Čelsija krenuo je u potpunu ofanzivu za Kaku u trenutku kada je Ronaldinjo potpisao za Milan, jer se nadaju da će ga sada lakše dobiti - što zbog mekšeg stava uprave Milana, koja već ima zvezde u Ronaldinju i Patu, što zbog ne uvek dobrog odnosa između dve najveće zvezde brazilskog fudbala - Kake i Ronaldinja.

Prvi je čak jednom prilikom izjavio da Milanu nije potreban Ronaldinjo, jer ne donosi uvek dobru atmosferu u svlačionicu.

Abramovič je, takođe mediji spekulišu, spreman da plati i 100 miliona evra na račun Milana!

To je, ipak, samo nasmejalo milanovog gurua Adrijana Galijanija, koji je poručio da su to samo nagađanja novinara i da očekuje uskoro da osvane tekst u kojem "Roman nudi 200 miliona evra za Kaku".

"Kaka ima ugovor sa Milanom, po kojem će naredne sezone zaraditi devet miliona evra, a u svakoj tokom sledećih pet godina po milion evra više. To je mnogo novca i da bi primorali Kaku da promeni klub, zemlju, kulturu, Čelsi će morati da počne sa ponudom od 200.000 funti nedeljno", izjavio je "Obzerveru" izvor iz milanskog kluba.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC