• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vulićević i Oumaru još godinu dana u Voši

Poslije maratonskih pregovora sa predsjednikom kluba, kapiten i napadač Novosađana potpisali jednogodišnje ugovore.

 Vulićević i Oumaru još godinu dana u Voši Izvor: MONDO

Poslije maratonskih pregovora sa predsjednikom Ratkom Butorovićem, koji su trajali gotovo osam časova u noći između četvrtka i petka, Miroslav Vulićević i Abubakar Oumaru produžili su ugovore sa Vojvodinom na još godinu dana i otputovali sa ekipom na pripreme u Antaliju.

"Zadovoljstvo je obostrano. Dugo smo razgovarali i dogovarali se o mnogo čemu, a najviše o planovima za budućnost. Vulićević je po ko zna koji put pokazao koliko je privržen Vojvodini i održao je riječ da u Srbiji može da igra samo na 'Karađorđu'. Kapiten ostaje kapiten, i u to niko nije imao trunku sumnje. Takođe, zajednički interes da produžimo saradnju sa Oumaruom, miljenikom navijača, jednako je lijepa vijest, iako su pregovori bili naporni", izjavio je za "Sport" Butorović.

Miroslav Vulićević je bio na korak do Bastije, ali nije pristao da putuje u Francusku na probu. Zvali su ga iz Monpeljea, kao i iz Izraela.

"Poslije neuspješnih pregovora sa Hapoelom iz Tel Aviva u četvrtak uveče, uslijedio je sastanak sa Butorovićem i sve je došlo na svoje. Motiv je da jurišamo na Kup Srbije i da ostavimo značajniji trag u šampionatu", istakao je Vulićević.

Među putnicima u Antaliju, izostao je jedino Branislav Trajković, stameni štoper Novosađana, koji u nedjelju putuje na Kipar da se priključi reprezentaciji Srbije na prijateljskom duelu koji je zakazan za 6. februar u Nikoziji.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC