• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Filip Janković traži raskid ugovora!

Trener Crvene zvezde nagovijestio, a MONDO saznao da je talentovani omladinac zvanično zatražio da napusti klub.

 ZVEZDA: Filip Janković traži raskid ugovora! Izvor: MONDO

Talentovani Filip Janković, po svemu sudeći, ipak neće putovati sa ekipom Crvene zvezde na drugi dio priprema u Antaliji, iako je to bilo predviđeno.

Njegov trener Aleksandar Janković izjavio je u subotu na konferenciji za novinare da na spisku putnika stoji veliki znak pitanja kraj njegovog imena.

"Taj upitnik je napisan jer se pojavila informacija da je podnio zahtjev za raskid ugovora. Ako je to tačno, on neće putovati sa ekipom u Antaliju", rekao je Zvezdin šef struke.

Ono što je on nagovijestio, MONDU je i definitivno potvrđeno neposredno poslije konferencije:

Filip Janković (18), zatražio je raskid ugovora sa Crvenom zvezdom. Nezvanično, zbog neisplaćenih zarada, još prije sedam-osam dana!

U toku dana će u Ljutice Bogdana biti održan sastanak rukovodstva i roditelja, na kome će klubu i definitivno biti objašnjen razlog te odluke mladog igrača.

Janković je prije godinu dana na dan puta ekipe u Antaliju potpisao ugovor i otišao na pripreme sa prvim timom. Međutim, sve je potom u njegovom slučaju krenulo u suprotnom pravcu, pa je čitavu 2012. proveo daleko od prvog tima.

Filip je najmlađi igrač Zvezde sa profesionalnim ugovorom i izlaznom klauzulom od tri miliona evra. Ta klauzula je prema nekim najavama trebalo da bude aktivirana 17. januara, ali se to nije dogodilo.

U Zvezdi su iznenađeni jer su Janković i sportski direktor Zoran Stojadinović imali jedinstven stav da je on potreban ekipi i da je trebalo da putuje na drugi dio priprema. A, bio je pozvan i na prvi, ali je bio na odmoru i njegova majka je obrazložila zbog čega ne može da stigne.

Trener je to tada uvažio, ali se uspostavilo da je raskid ugovora i tada bio prva opcija u njegovim mislima.

Dakle, avion sa ekspedicijom vicešampiona Srbije poletiće u Antaliju u nedjelju ujutro bez jednog od najtalentovanijih izdanaka Omladinske škole Crvene zvezde.

(J. T, N.J, M.Š - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC