• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maksimović: Krivo mi je što je ovako ispalo

Odbrambeni fudbaler, zvanično kiparskog Apolona, kaže da mu je krivo zbog svega što se dešavalo od kada je iz Slobode došao na "Marakanu".

 Maksimović: Krivo mi je što je ovako ispalo  Izvor: MONDO

Krajem prošle godine ispostavilo se da je Nikola Maksimović još u septembru prodat kiparskom Apolonu, poslije čega su rukovodstvo kluba i trener Aleksandar Janković saopštili da više ne računaju na 21-godišnjeg štopera.

Posljednjeg dana zimskog prelaznog roka u Engleskoj, 31. januara, malo je nedostajalo da pređe u Fulam, ali se ispriječila radna dozvola.

Po povratku u Beograd i Crvenu zvezdu rečeno mu je da neće putovati sa ekipom u Antaliju na drugi dio priprema, kao što nije išao ni na prvi, već da će ostati da trenira na "Marakani" po identičnom programu po kojem će se raditi u Turskoj.

"U glavi sam raščistio da ostajem, a sada moram da radim duplo više od ostalih, kako bih se vratio u konkurenciju za tim. Dobiću program, dok sve ne odradim neću biti uz ekipu. Sada je sve na meni", rekao je Maksimović u razgovoru za "Sportski žurnal".

Na pitanje o prodaji Apolonu nije želio da odgovori.

"Bolje da preskočimo temu...", kratko je rekao, a potom dodao:

"Bilo je raznih priča i natpisa u medijima, o svemu sam najmanje znao. Nisam bio upoznat šta je prethodna Uprava radila sa tim klubom, investicionim fondom, dok nije nastao problem. Sve sada puca po meni... Naravno, nisam bio zadovoljan kako sam odigrao jesenas, ipak, to nije razlog. Kao ni priče da su mi menadžeri partizanovci. Teško mi je u ovom trenutku, ali vjerujem da ću uspijeti ovo da prevaziđem".

Maksimović kaže da se poslije svega ne kaje što je u decembru 2011. došao na "Marakanu".

"Ne, ali mi je krivo što je sve ovako ispalo. Prije svega, zato što sam jesenas loše odigrao neke utakmice, mada sam igrao i povrijeđen. Bio sam potreban ekipi i želio sam da pomognem, iako sam bio nespreman i nisam mogao da pružim maksimum".

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju rano ujutro ponovo su odletjeli u Antaliju, dok će Maksimović i suspendovani Milan Jovanović ostati da treniraju u Beogradu i dokazuju se za novo povjerenje trenera Aleksandra Jankovića i rukovodstva kluba.

(MONDO, foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC