• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Sada sam ja kriv?

Trener Reala ironično konstatovao da kada ekipa pobjeđuje onda svi u klubu imaju zasluge za to, a kada gubi onda je trenerova krivica.

 Murinjo: Sada sam ja kriv?  Izvor: MONDO

Real Madrid je u 22. kolu Primere neočekivano izgubio od Granade koja se bori za opstanak, a da poraz bude još teži pobrinuo se Kristijano Ronaldo čiji je autogol presudio pobjednika.

Utakmica sa Granadom dodatno je uzdrmala Madriđane koji ove sezone ne igraju prema očekivanjima, a utakmica sa Mančester junajtedom u osmini finala Lige šampiona je sve bliža (13. februara).

Real je trenutno na trećem mjestu u Primeri, sa 15 bodova zaostatka za vodećom Barselonom, a četiri za drugoplasiranim Atletiko Madridom, a ima i meč više od rivala.

Ono što najviše brine navijače "kraljevskog kluba" jesu pet poraza u prvenstvu Španije.

Murinjo, međutim, ne misli da je on odgovoran za to, pošto se novinarima poslije meča sa Granadom obratio u ironičnom tonu:

"Kada pobjeđujemo i svi igraju dobro, onda je to zasluga svih u klubu, ali kada izgubimo onda je trener kriv. Dakle, nismo igrali dobro, nismo ličili na sebe i ja sam odgovoran".

Portugalac je potom naglasio da je posebno nezadovoljan igrom u prvom poluvremenu.

"Bili smo katastrofalni u prvom dijelu. I da smo uspjeli da izjednačimo u drugom poluvremenu bilo bi malo stvari za zadovoljstvo", smatra Murinjo.

Trener Reala se osvrnuo i na zgusnuti kalendar, kao i utakmicu sa Barselonom u polufinalu Kupa kralja, koja je prošle srijede završena bez pobjednika - 1:1.

"Odavno je jasno da klubovi ne mogu da utiču na raspored takmičenja. U srijedu smo igrali veliku i iscrpljujuću utakmicu, pa je jedan tim morao da igra taj meč, a drugi ovaj".

"Nije mi samo jasno zašto su neki igrači protiv Granade bili umorni, kada su protiv Barselone sjedili na klupi?", dodao je Murinjo.

Poredeći sastav Reala u te dvije utakmice, može se uočiti da protiv Barselone nisu igrali Serhio Ramos, Fabio Koentrao i Anhel di Marija, a bili u startnoj postavi protiv Granade, dok su Luka Modrić i Gonzalo Iguain, koji su protiv Granade takođe bili na terenu od starta, protiv Barse ušli u igru tokom drugog poluvremena.

(MONDO, foto: Beta-AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC