• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Gaza umire pred našim očima" (VIDEO)

Prvo, da vas upozorimo da bi ovaj video mogao da vam izazove prilično snažna osjećanja…

 "Gaza umire pred našim očima" (VIDEO) Izvor: MONDO

…naročito ako ste nešto stariji, pa ste kao mladići, dječaci ili klinci uživali u majstorijama jednog od najboljih engleskih fudbalera s kraja prošlog vijeka - Pola Gaskojna.

Od slavnih dana ostalo je samo ime i poneki snimak koji je svjedočio o majstorstvu bivšeg fudbalera Njukasla, Totenhema, Lacija, Rendžersa, Midlsbroa, Evertona, itd.

Ovaj sada 45-godišnjak je hronični alkoholičar, koji je svoj život više puta dovodio na rub samoubistva, a prije nekoliko godina otkrio je da je pio 15 limenki energetskih pića dnevno. Njegovi fanovi vjerovali su da se popularni "Gaza" izliječio poslije posljednjeg tretmana u nizu, ali njegovo pojavljivanje na jednoj dobrotvornoj konferenciji šokiralo je 500 prisutnih.

Gaskoinu su se ruke tresle dok je pokušavao da drži mikrofon, pričao je nepovezano sa gomilom psovki i na kraju pručio: "Imao sam jeb... težak mjesec. Jeb... pakao".

Kada je snimak njegovog "nastupa" procurio u javnost, publika širom Britanije mogla je da uvjeri u katastrofalno mentalno stanje svog nekadašnjeg ljubimca. Mnoge javne ličnosti zatražile su pomoć za Gaskojna, a jedan od komentara je bio:

"Gaza umire pred našim očima, a mi to gledamo".

Voditelj programa tokom kojeg je intervjuisan Gaskojn, Teri Bejker, rekao je:

"Užasno sam zabrinut za njega. Potrebna mu je momentalna pomoć. Njegov život svakodnevno je u opasnosti, jer je on teški alkoholičar", rekao je Bejker, ali i otkrio da Gaskojnu nije uvijek prijao boravak u specijalizovanim ustanovama.

"Ispričao mi je jednom da je jedan pacijent preminuo na njegovim rukama u jednoj od ustanova u kojima je boravio i da se još nije oporavio od tog šoka, Možda niko ne može da ga spase, nisam ni sam siguran više".

Video pogledajte OVDJE

(MONDO, foto: printscreen)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC