• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Potpisali Maletić i Grujić!

Nekadašnji fudbaleri Borca potpisali su ugovore sa banjalučkim klubom do kraja sezone, potvrđeno je MONDU u klubu. Krunić ne ide u Makarsku.

 BORAC: Potpisali Maletić i Grujić! Izvor: MONDO

Direktor Banjalučana Radmilo Šipovac potvrdio je za naš portal da su bivši reprezentativci Bosne i Hercegovine Darko Maletić i Vladan Grujić stavili paraf na polugodišnje ugovore i predstavljaće velika pojačanja za banjalučki tim u proljećnom dijelu sezone u Premijer ligi BiH.

"Banjalučani su se vratili da pomognu svom klubu. Prvo Nemanja Bilbija, a danas Darko Maletić i Vladan Grujić. Jako smo zadovoljni obavljenim poslom", izjavio je Šipovac za MONDO.

Darko Maletić je u dva navrata nosio crveno-plavi dres, od 1997-2001 i potom 2010-2011, kao i Grujić (1998-2001, 2003-2004).

Prema riječima Šipovca, u utorak (sutra) je u 11 sati planiran put na drugi dio priprema u Makarsku.



"Krećemo sutra, ali u autobusu prema hrvatskom primorju neće biti Branislava Krunića, koji ima zdravstvenih problema. On ima zakazane preglede u Beogradu, zbog čega će propustiti ovaj dio priprema".

Šipovac je dodao da će klub najvjerovatnije pristati na ideju gradonačelnika Banjaluke Slobodana Gavranovića da "grad uplati kompletan iznos Borcu za 2013. godinu".

"Odluka istina još nije donesena jer nam sada nama predostoji bitka za licenciranje igrača u Premijer ligi BiH i evropskim takmičenjima. Vjerujem da ćemo uspjeti i taj dio uspješno da okončamo jer ovi naši problemi s dugovima nisu od juče, već je to jedan naslijeđen problem iz prethodnih godina", podvukao je direktor Borca.

(N.Š/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC