• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vječiti" skupljaju novac za licence

MONDU je u Partizanu potvrđeno da će Stanojević i Radnički biti "namireni" do petka. U Zvezdi rade da nađu između 500 i 600 hiljada evra!

  "Vječiti" skupljaju novac za licence  Izvor: MONDO

Da je danas 8. februar, a nije da je daleko taj datum, pravo da licenciraju pojačanja dovedena u zimskom prelaznom roku dobila bi samo dva ranije suspendovana superligaša - Javor i OFK Beograd!

Pored Vojvodine, Radničkog iz Niša, Radničkog iz Kragujevca, Hajduka iz Kule, Spartaka iz Subotice i Donjeg Srema iz Pećinaca koji nisu ni bili tema među srpskim disciplincima.

Na sjednici Disciplinske komisije FSS održanoj u ponedjeljak, usvojena je odluka Arbitražne komisije, koja je razmatrala kome sve naši superligaši duguju novac.

Drugim riječima, klubovima je dat rok do kraja zimskog prelaznog roka u Srbiji (petak, 8. februar) da dugove izmire kako bi njihova pojačanja zaista i zaigrala na proljeće. Treba istaći, uistinu, da se ova priča "priča" već nekoliko godina unazad i da je velika većina klubova uspjevala u posljednji čas na različite načine da se izvuče iz blokade.

MONDU je u dva najveća srpska kluba, Partizanu i Crvenoj zvezdi, rečeno da će "sve biti u redu".

PARTIZAN

Crno-bijelima je naloženo da bivšem treneru Aleksandru Stanojeviću ove zime isplati 80.000 evra. Ukoliko ne naprave dogovor sa Stanojevićem, koji radi u Kini, tim iz Humske neće moći da registruje Eliomara Silvu (Javor), Nemanju Kojića i Predraga Luku (Rad).

Nije Partizan dužan samo Stanojeviću, već i Radničkom 1923, koji trebuje novac na ime oštećenih stolica tokom utakmice dva tima prošle sezone.

MONDU je u Partizanu potvrđeno da će i Stanojević i Radnički biti "namireni" do petka i da će trio pojačanja biti u takmičarskom pogonu na proljeće.

CRVENA ZVEZDA

Šta tek reći za Crvenu zvezdu?

Spisak onih kojima crveno-bijeli moraju da isplate novac ove zime kako bi registrovali dvojicu novajlija Nikolu Petkovića i Luisa Garida predugačak je: Borac Čačak, Javor, Žarko Đurović, Slobodan Marović, Vladan Binić, Dejan Milovanović, Slavko Perović, Milan Jeremić, Miloš Reljić, Marko Nikolić, Danijel Mihajlović i Marko Perović.

U intervjuu za MONDO, potpredsjednik Crvene zvezde zadužen za finansije Nebojša Čović najavio je da će istovremeno sa deblokadom računa kluba (prošle nedelje spušteno na oko 80 miliona dinara poslije dogovora sa Borcem), klubu momentalno biti potrebno između 500 i 600 hiljada evra kako bi se skinula i ova sportska blokada od strane FSS.

Kada je nedavno u jednim novinama objavljeno da je Crvenoj zvezdi leglo na račun četiri i po miliona evra od "Gasproma", jedan od povjerioca, kaže Čović, vratio je mjenicu i povećao blokadu računa za 17 miliona evra što je bio veliki pomak unazad na putu deblokade računa, a kasnije i isplate dugovanja do petka, 8. februara.

U Crvenoj zvezdi, rečeno je MONDU, ubrzano rade na rješavanju ove nezavidne situacije i nadaju se da će do petka sve biti u redu.

SMEDEREVO

Uz "vječite", Smederevci su u najnezavidnijoj situaciji. Pored finansijske krize u kojoj se nalaze, da bi skinuli blokadu transfera, u ovom gradu moraju za četiri dana da nađu novac za Dragana Đorđevića, Dejana Majstorovića, Dragana Paunovića, Branislava Stanića, Peđu Jerinića i Nenada Mladenovića.

JAGODINA: Miladen Dodić, Vladimir Đilas, Radnički Niš.

RAD: Nebojša Vignjević.

SLOBODA: Marko Pavićević, Predrag Lazić.

NOVI PAZAR: Edin Ademović, Ivan Babić, Miloš Đilas, Dragan Šarac.

BSK BORČA: Vladimir Krstić, Milan Vignjević.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC