• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Ninković pogodio sa 30 metara

Talentovani vezista crno-bijelih pogodio mrežu Liteksa sa 30 metara. Bugari izjednačili u drugom dijelu, pa je meč završen bez pobjednika - 1:1.

 PRIPREME: Ninković pogodio sa 30 metara  Izvor: MONDO

Lukavošću mladog Nikole Ninkovića ekipa Vladimira Vermezovića stekla je prednost u sedmom kontrolnom meču, protiv Liteksa. Međutim, nije znala da je sačuva.

U toku je bio 11. minut kada je talentovani momak iz Bogatića pokušao da doda loptu do Predraga Luke u kontri, a čuvar mreže Liteksa Ilko Pirgov istrčao i presjekao taj pas.

Marko Živković ipak je opet oduzeo loptu Bugarima i dodao je do Ninkovića, koji je pogodio sa više od 30 metara iskosa, sa desne strane.

Vermezović je od starta pružio priliku i pojačanjima Nemanji Kojiću i Predragu Luki, a bivši "građevinari" su propustili priliku da u 16. i 18. minutu dupliraju vođstvo Partizana.

Drugi dio meča počeo je ravnopravnom igrom, a bugarski tim izjednačio je greškom odbrane šampiona Srbije.

U 67. minutu Strahil Popov je dodao loptu do rezerviste Ismaila Ise, koji je usamljen iz "srca" kaznenog prostora pogodio mrežu Nikole Petrovića.

Crno-bijeli su i drugi kontrolni meč u Antaliji završili bez pobjednika, a za Liteks je nastupio Nikolaj Budurov, koji je posljednjih nekoliko mjeseci dovođen u vezu upravo sa Partizanom.

Partizan: 30 Petrović, 16 Živković Marko (Pauljević od 46'), 2 Miljković, 15 Ivanov, 3 Volkov(Stanković od 63'), 99 Smiljanić (Lovre od 46'), 22 Ilić Saša (Pantić od 46'), 11 Ninković (Živković Andrija od 46'), 10 Leo Silva (Marković Saša od 46'), 4 Luka (Knežević od 46'), 5 Kojić (Marković Lazar od 46).

Klupa: 12 Živković Živko, 6 Stanković, 19 Pauljević, 8 Lovre, 20 Babić, 23 Marko Janković, 21 Saša Marković, 50 Lazar Marković, 77 Knežević, 9 Andrija Živković, 7 Pantić.

(MONDO, foto: partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC