• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermezović: Sve smo bolji

Trener crno-bijelih smatra da igra Partizana napreduje iz utakmice u utakmicu. U srijedu provjera protiv Šandonga.

 Vermezović: Sve smo bolji Izvor: MONDO

Partizan je u utorak odigrao sedmi kontrolni meč na pripremama u Antaliji.

Crno-bijeli igrali su neriješeno sa Liteksom iz Loveča (1:1). Uprkos remiju, trener Vladimir Vermezović imao je razloga za zadovoljstvo.

"Parni valjak" odigrao je odlično u prvom poluvremenu, po ocjeni ljudi koji su prisustvovali meču, bilo je to najboljih 45 minuta srpskog šampiona u Turskoj, iako je izostalo sedam igrača koji imaju reprezentativne obaveze.

"Sve u svemu zadovoljan sam, posebno u prvom poluvremenu. Liteks je došao bez šest reprezentativaca, a mi bez sedam. Mislim da su momci na najbolji mogući način iskoristili šansu koju su dobili", kratko je ocijenio Vermezović.

Kako se pripreme bliže kraju igra Partizana djeluje sve bolje.

"Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje. Nesvjesno smo prepustili inicijativu Bugarima u drugom poluvremenu, ali dobro... Ovo je nama sedma utakmica za 11 dana u Turskoj, to je zaista puno. Svaka čast momcima. Najbitnije je da i sutra izguramo i da se niko ne povrijedi", dodao je šef stručnog štaba srpskog šampiona.

Partizan već u srijedu ima novi ispit. Na terenu hotela "Maks Rojal" odmjeriće snage sa kineskim Šandongom, timom koji od nedavno vodi Radomir Antić, a koji je nekada trenira sadašnji sportski direktor crno-bijelih Ljubiša Tumbaković.

"Očekujem da ozbiljan pristup igri bude i protiv Kineza. Podijeliću minutažu, možda igra neće biti lijepa za oko, ali očekujem da od moje ekipe vidim puno taktičke odgovornosti, brzu transformaciju i dosta trčanja".

Strijelac vodećeg gola za srpski tim bio je Nikola Ninković. On je protiv Liteksa igrao na poziciji centralnog veznog igrača.

"To je njegovo pravo mjesto. Džigi (Ninković) mora da ispravi neke stvari, prije svega, kao što svi znaju, ponašanje. Ali, malo i svoju igru. Poslije odigranog dobrog pasa ima običaj da ostane i da se divi kako je proigrao umjesto da krene naprijed. Doći će to s utakmicama".

Crno-bijeli imali su priliku da se na licu mjesta uvjere u kvalitete nesuđenog pojačanja Nikolaja Bodurova. Jedno od pitanja novinara poslije meča, upućeno treneru "parnog valjka", bilo je da li bi doveo Bugarina da je u ulozi sportskog direktora Ljubiše Tumbakovića.

"Nema velike razlike u mom razmišljanju i Tumbakovićevom. Mi se o svemu dogovaramo, a on ispunjava moje želje. Vidi se da je ozbiljan igrač..."

Možda neki poklon od Tumbakovića u finišu prelaznog roka...

"Ne vjerujem, možda, vidjećemo", ostao je nedorečen Vermezović.

(MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC