• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anelka: Hoću trofej Lige šampiona

Fudbaler Juventusa rekao je da se vratio iz Kine u Evropu, jer želi da karijeru završi još jednim trijumfom u najelitnijem takmičenju.

 Anelka: Hoću trofej Lige šampiona Izvor: MONDO

"Jedan od glavnih razloga za povratak bio je to što zaista vjerujem da Juventus može do pehara u Ligi šampiona ove sezone. Svoju prvu i jedinu titulu do sada u ovom takmičenju osvojio sam prije 13 godina sa Realom i san mi je da do kraja karijere ponovim taj uspjeh", kazao je 33-godišnji napadač, koji je početkom godine sa torinskim klubom potpisao ugovor do kraja sezone.

Juventus u osmini finala Lige šampiona igra sa škotskim Seltikom, a prvi duel na programu je sljedeće nedjelje u Glazgovu.

"Znam da nas očekuje težak meč. Glazgov je jedan od najpoznatijih i najboljih gradova na svijetu kada je fudbal u pitanju. Navijači Seltika su dugo čekali na ovakvu priliku. Ipak, od prvog treninga u Juventusu, vidio sam koliko je ekipa dobra i riješena da osvoji ušati pehar", zaključio je Anelka.

Bivši reprezentativac Francuske je prethodnih godinu dana igrao za kineski Šangaj, a u karijeri je još igrao za Čelsi, PSŽ, Arsenal, Liverpul, Mančester siti, Fenerbahče i Bolton.

(agencije, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC