• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćubić: Nek sad Banjaluka plaća Borac

"Nakon ostavke i dalje sam nastavio da pomažem, a sada je na Gradu Banjaluci da ipak preuzme stvari u svoje ruke", kaže čelnik Borca u ostavci.

 Ćubić: Nek sad Banjaluka plaća Borac Izvor: MONDO

Predsjednik Upravnog odbora banjalučkog Borca u ostavci Ljubomir Ćubić izjavio je da je od gradonačelnika Banjaluke Slobodana Gavranovića dobio obećanje da će nova uprava biti formirana do 15. februara.

"Gradonačelnik Slobodan Gavranović mi je čvrsto obećao da će do 15. februara sve biti završeno i da će se krenuti u konstituisanje nove uprave. Zbog toga sam, kao i mnogo puta do sada, dao svoj i novac svoje firme za odlazak na pripreme. Iako smo podnijeli ostavku još početkom oktobra, i dalje sam nastavio da pomažem, a sada je na Gradu da ipak preuzme stvari u svoje ruke", rekao je Ćubić za "Press RS".

Najava stupanja u štrajk crveno-plavih dala je određene rezultate jer su iz Administrativne službe Grada Banjaluke potvrdili da je za sutra (četvrtak), u 10 časova, zakazan sastanak sa čelnicima i fudbalerima Borca.

"Svjesni smo problema u Borcu i sutra ćemo održati zajednički sastanak na kojem ćemo, nadam se, pronaći adekvatna rješenja i pokrenuti stvari sa mrtve tačke. Jedina tačka dnevnog reda bi trebalo da bude prevazilaženje postojećeg stanja kako bi Borac nastavio sa normalnim i uspješnim radom", rekao je Radenko Đurica, načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Grada Banjaluka.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC