• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilšir: Nije Venger kriv

Vezista Arsenala Džek Vilšir kaže da bi igrači trebalo da preuzmu odgovornost za poraz od Bajerna u prvom meču osmine finala Lige šampiona (1:3).

 Vilšir: Nije Venger kriv Izvor: MONDO

Bajern Minhen je u utorak uveče protutnjao Londonom.

Poslije 2:0 u prvom poluvremenu i neubjedljive igre Arsenala bilo je jasno da će Bavarci obezbijediti solidnu zalihu pred revanš u Minhenu, 13. marta.

Ova utakmica mogla bi da bude presudna kada je u pitanju status trenera Arsena Vengera, koji je na klupi Arsenala još od 1996.

Francuz se već dugo nalazi na meti kritika navijača i britanskih medija. Malo ko je vjerovao da Arsenal može da prođe Bajern čim ih je žrijeb spojio, ali da su "tobdžije" odigrale bolje i dostojno "prodale kožu" rivalu, možda bi Venger i pobrao neke nove simpatije. Ovako, pitanje je da li će sezonu završiti kao menadžer crveno-bijelih.

Mladi igrač sredine terena Džek Vilšir, međutim, ne smatra da je trener kriv za poraz.

"Ovo nema nikakve veze sa trenerom. On nas je poslao na teren i na nama je da se pokažemo. Igrači moraju da preuzmu odgovornost. Trener je tu već 16 godina i napravio je odličan posao... Još imamo šansu u revanšu. Moramo da postignemo dva gola, ali imamo igrače koji to mogu. Samo moramo bolje da počnemo meč", kazao je vezista Arsenala poslije utakmice na "Emirejtsu".



Vilšir smatra da je Arsenal odigrao dobro drugo poluvrijeme i žali zbog primljenih golova u 7. i 21. minutu.

"Nismo dobro počeli utakmicu i to nam je jedan od najvećih problema ove sezone. U drugom smo napravili pomak u igri, ali ne znam zašto to nismo učinili ranije. Možda zbog nervoze, jer znamo koliko možemo kada igramo svoju igru... U svakom slučaju, probaćemo da popravimo stvari u revanšu", istakao je Vilšir.

Svjestan teškog zadatka koji očekuje njegovu ekipu u revanšu, Arsen Venger je rekao da će igrači Arsenala pokušati da u Minhenu "nemoguće učine mogućim".

"Da se ne lažemo, biće veoma teško u revanšu. Moraćemo da nemoguće učinimo mogućim... Treći gol nam je mnogo otežao situaciju", rekao je Francuz.

On je istakao da mu je žao što ekipa nije pružila navijačima rezultat koji su priželjkivali.

"Naši navijači su bili fenomenalni. Krivo mi je što nismo uspjeli da im pružimo željeni rezultat, ali nismo imali baš najbolju psihološku pripremu za meč (zbog poraza od drugoligaša Blekburna u FA kupu). Igrači su, ipak, dali sve od sebe", dodao je Venger.

(MONDO, foto: Beta-AP, Guliver-Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC